Pre deti

Akčná jazda

Spy Kids 2: Ostrov stratených snov – rodinný film
Skylink Live TV

Sledujte na FilmBox na Skylink Live TV Sledovať

Niektorí rodičia majú obyčajné povolania, pracujú napríklad na železnici, predávajú v obchode alebo sú to učitelia. Ale sú rodiny, kde o obyčajnosti nemôže byť reč.

Ako v prípade Cortezovcov, ktorých rodinné peripetie sú námetom série Spy Kids. Pamätáte sa, ako to všetko začalo? Pôvodne Carmen s Junim netušili, že sú ich rodičia superšpióni, ktorí zachraňujú svet pred zločincami. Až keď ich jeden taký zloduch uniesol, nezostávalo, než aby sa do záchrany rodičov i celého sveta pustili sami. Tentoraz sa karta obracia a v druhom pokračovaní Spy Kids 2: Ostrov stratených snov sa do záchrany musia pustiť dospelí.

Ale to neznamená, že by Carmen s Junim len plakali niekde v kúte a čakali, až si pre nich príde mama s otcom. Tentoraz sa do akcie zapojí kompletne celá rodina, vrátane prarodičov Cortezovcov. Čaká na vás fantastické dobrodružstvo plné technických vychytávok a mašiniek, ktoré by tejto rodinke závidel aj povestný James Bond. V stávke nie je opäť nič menej než osud celého sveta a Cortezovci opäť nesklamú. Aj keď sa Carmen s Junim neustále hádajú, ako správna sestra s bratom, keď ide o špiónsku misiu, tvoria neprekonateľný tím.

Akcia, akcia a zase akcia

Spy Kids sú doslova napchaté špeciálnymi efektmi a akciou. Aby toho na divákov nebolo až príliš, je všetko preložené vtipnými scénami. Hlavne súrodenecké hádky a snaha rodičov svojich malých špiónov vychovávať patria k najvtipnejším. A ako sa na hollywoodsky trhák sluší a patrí vo filme si zahrali poprední hollywoodski herci ako napríklad Antonio Banderas alebo Steve Buscemi.

Spy Kids 2: Ostrov stratených snov

Pre deti
Hodnotenie FDB 67,4 %
Foto FilmBox, Profimedia.cz

Réžia Robert Rodriguez

Obsadenie Antonio Banderas, Carla Gugino, Alexa Vega, Daryl Sabara, Steve Buscemi, Ricardo Montalban, Cheech Marin

Dĺžka 100 min.

Rok 2002

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC