Hudba a lifestyle

TrutnOFF, BrnoON

TrutnOFF, BrnoON – hudobný program
Skylink Live TV

Sledujte na ÓČKO na Skylink Live TV Sledovať

Je to jeden z najstarších českých festivalov, zaslúži si našu pozornosť. Aj keď na nás tri roky trošku kašľal. Čo hovoríte, odpustíme mu?

Trojročná pauza ale skončila a 21.–23. 8. sa v Brne objaví päťdesiatka kapiel. Presun do tejto metropoly so sebou priniesol aj nutnú zmenu v názve festivalu, ale organizátori sa to snažia vynahradiť tým, že pôjde o najväčší český open air festival leta 2020. Uvidíte Visací Zámek, Plastic People, J.A.R a podobné mená fanúšikom miestnej hudobnej scény známe. Okrem toho sa ale netradične objaví Originálny pražský synkopický orchester a operný majster Aleš Procházka. A pozor, keď si kúpite desať lístkov súčasne, jeden z nich dostanete zadarmo. Tak na stránkach festivalu berte, kým sú. Nalaďte sa už teraz na vlnu pohodovej hudby s televíziou Skylink.

TrutnOFF, BrnoON

Hudba a lifestyle
Foto Profimedia.cz
ÓČKO streda 5. 8. Moj TV program Satelitná televízia: Digital, Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: CANAL+, CANAL+ Komplet, Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC