Hudba a lifestyle

Svoboda music Fest

Hudobný program – Svoboda music Fest
Skylink Live TV

Sledujte na ÓČKO na Skylink Live TV Sledovať

Producenti Freedom Production sa rozhodli v brnianskej DRFG aréne usporiadať show hlavných ikon českej pop music. Fanúšikovia si tak budú môcť vychutnať svojich obľúbencov pekne pohromade.

A na koho sa môžete tešiť? Nebudú chýbať Divokej Bill, Václav Neckář, Voxel, Roman Tomeš, Perutě a vystúpia aj držitelia Českého slávika za Objav roka, Slza. Všetci títo, plus niekoľko ďalších mien, budú divákov zabávať šesť a pol hodiny v kuse, čo znamená, že jeden interpret na pódiu nestrávi viac ako hodinu. A to je príjemný festivalový rytmus, nehrozí tak, že by ste sa dlho nudili, keď vám ten či onen interpret práve „nesadne“. Vstupné zoženiete od 30 do 50 eur, čo za štvrť deň hudby rozhodne stojí. Nalaďte sa na vlnu pohody s českou pop music na hudobných staniciach televízie Skylink.

Svoboda music Fest

Hudba a lifestyle
Foto Profimedia.cz
ÓČKO streda 4. 3. Moj TV program Satelitná televízia: Digital, Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: CANAL+, CANAL+ Komplet, Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC