Hudba a lifestyle

Štefan Margita

Štefan Margita
Skylink Live TV

Sledujte na Retro na Skylink Live TV Sledovať

Známy tenorista, ktorý dobyl najslávnejšie svetové operné pódiá, sa na albume Mapa lásky chystá vstúpiť do prekvapivej žánrovej oblasti.

Štefan Margita má umeleckú všestrannosť v krvi. Než sa pustil do hudby, vyštudoval košický rodák na miestnej umeleckej priemyslovke odbor fotografia a ako fotograf sa chvíľu aj živil. Potom už ale nasledovalo konzervatórium a jeho celoživotná láska – opera. Cez Prešov, Košice a Prahu prerazil Margita na najslávnejšie svetové pódiá – milánsku La Scalu či newyorskú Metropolitnú operu. Teraz chystá ďalší posun v kariére – pre nový album naspieval šansónové piesne takých legiend ako Edith Piaf či Charles Aznavour, ale aj vlastnú tvorbu, ktorú pre neho na mieru napísal napríklad Ondřej Soukup. Milostne-mrazivý hudobný zážitok vychádza vo fyzickej i digitálnej podobe 25. mája 2018.

Skladby Štefana Margitu môžete počuť už dnes na Skylinku!

Štefan Margita

Hudba a lifestyle
Foto Profimedia.cz
Retro streda 16. 5. Moj TV program Satelitná televízia: Digital, Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: CANAL+, CANAL+ Komplet, Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC