Hudba a lifestyle

Sázavafest

Sázavafest
Skylink Live TV

Sledujte na ÓČKO na Skylink Live TV Sledovať

Pred 17 rokmi sa prvýkrát uskutočnil Sázavafest – vtedy jednodňová akcia s jediným pódiom. Dnes je festival trojdňový, má niekoľko scén a zíde sa na ňom okolo 20 tisíc návštevníkov.

Sázavafest oslovuje veľmi široké publikum. Nevsádza totiž na žiadny konkrétny žáner, ale naopak sa dramaturgia snaží byť čo najpestrejšia. Môžete naň vyraziť vo väčšej partii, pretože každý si nájde to svoje. A prekvapivo je vhodný aj pre rodičov s deťmi – Fun zóna ponúka zábavný park so skákacím hradom, maľovaním na tvár a ďalšími atrakciami, ktoré ocenia aj tie najmenšie ratolesti. Ale teraz to hlavné – hudba. Tento rok sa môžete tešiť napríklad na kapelu Kryštof, No Name, Monkey Business nebo Vojtu Dyka a B-Side Band. Po koncerte si potom môžete oddýchnuť na autorskom čítaní či v divadle. A ak radi spoznávate nové miesta, určite nevynechajte prehliadku zámku v Světlej nad Sázavou. Nezabudnite sa na Sázavafest naladiť s hudobnými stanicami Skylinku!

Sázavafest

Hudba a lifestyle
Foto Profimedia.cz
ÓČKO štvrtok 26. 7. Moj TV program Satelitná televízia: Digital, Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: CANAL+, CANAL+ Komplet, Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC