Hudba a lifestyle

Povedz, kto to spieva?

Povedz, kto to spieva?
Skylink Live TV

Sledujte na Nova International na Skylink Live TV Sledovať

Od jesene bude každý sobotňajší večer patriť veľkolepej show, pri ktorej sa pobaví celá rodina – Tvoje tvář má známý hlas. V poradí už šiesta séria obľúbeného programu má pre svojich divákov opäť nachystané samé hviezdne mená!

No uznajte sami: Zuzana Norisová, Kateřina Brožová, Roman Zach, Debbi Kalová, Robert Urban, Ján Jackuliak a ďalší sú zárukou toho, že sa bude skutočne na čo tešiť. Program, ktorý pravidelne trhá divácke rekordy (posledných päť sérií získalo len v Českej republike v cieľovej skupine 15–54 vyše neuveriteľných 40 % podielu na sledovanosti) bol pripravovaný skutočne poctivo – náročným castingom prešlo neuveriteľných 300 umelcov, aby mali tvorcovia istotu, že divákom ponúknu skutočne len to najlepšie.

Silná osmička

Osem súťažiacich sa predstaví v úžasných premenách a počas dvanástich týždňov budú bojovať o finančnú výhru určenú na dobročinné účely. Umelci budú podrobení náročnému hodnoteniu odbornej poroty, v ktorej čele bude už tradične sedieť Jakub Kohák. Po jeho boku potom výkony bude hodnotiť spevák, skladateľ a otec Ester Ledeckej, Janek Ledecký, a herec Aleš Háma. Štvoricu potom každý týždeň doplní špeciálny hosť. Reláciou bude opäť sprevádzať obľúbený moderátor a herec Ondřej Sokol.

Hoci sa môže zdať, že účasť v súťaži je samá sranda, nie je to celkom tak. Okrem náročnej prípravy a hodín a hodín, ktoré musia súťažiaci presedieť pod rukami maskérov, musí mnoho z nich riešiť starostlivo a dlho dopredu aj logistiku, čo potvrdzuje napríklad herečka Zuzana Norisová: „Ponuka ma veľmi potešila, ale musela som najprv veľmi riešiť, ako to celé prepojiť s mojou prácou na Slovensku, kde trvalo žijem, či to vôbec pôjde. Navyše moja dcéra Júlinka teraz začína chodiť do školy. Tá sa ale na Tvár teší veľmi, určite tu bude aj často so mnou, takže to bude príjemné.“

Nič nebude zadarmo

Keď má štyridsaťročný muž napodobniť výkon osemnásťročnej speváčky z 60. rokov, je samozrejme treba školených sprievodcov, ktorí mu s touto zdanlivo nemožnou úlohou pomôžu. Tím súťažiacich tak bude mať poruke hlasového (Linda Finková) i hereckého poradcu (súťažiaceho predchádzajúcej série, herca Patrika Děrgela) a ochudobnení nebudú samozrejme ani o choreografa Yemiho A. D. Mimoriadne horúco bude tento rok pri odovzdávaní makiet. Pre informáciu, akého interpreta v ďalšej epizóde stvárni, bude musieť jeden zo súťažiacich skočiť padákom z lietadla a druhý prejsť po lane z jednej budovy na druhú. A to, uznajte sami, nie je úloha len tak pre niekoho. Ako sa s tým súťažiaci popasujú, zistíte sami na stanici Nova International od 7. septembra.

Ondřej Sokol

Štyridsaťsedemročný rodák zo Šumperka chcel byť síce najskôr letcom alebo tenistom, v puberte však prevážila láska k divadlu a bolo rozhodnuté. V roku 1996 absolvoval na pražskej DAMU a okamžite získal angažmán v Mestskom divadle v Mladej Boleslavi, kde vydržal tri roky, než prestúpil do Činoherného klubu. Televízni diváci si potom Ondřeja Sokola najčastejšie vybavia ako Romana Rédla z minisérie Rédl, lekára Prokopa Hrubého z Ordinace v růžové zahradě či rodinného priateľa Jiřího v Hřebejkovej trilógii Záhradníctvo.

Tvoje tvář má známý hlas

Hudba a lifestyle
Hodnotenie FDB 67 % Hodnotenie redakce
Foto Nova

Réžia Pepe Majeský, Michael Čech

Scénár Jan Liška, Ondřej Sokol

Obsadenie Ondřej Sokol, Janek Ledecký, Aleš Háma, Zuzana Norisová, Roman Zach, Debbi Kalová, Robert Urban, Kateřina Brožová, Ján Jackuliak, Kateřina Marie Fialová, Marek Lambora…

Dĺžka 12 × 120–150 min.

Rok 2019

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC