Hudba a lifestyle

Kultúra v ťažkých časoch

Hudobný program Kultúra v ťažkých dobách
Skylink Live TV

Sledujte na ÓČKO na Skylink Live TV Sledovať

Naživo je naživo, to je jasné. Ale žijeme v modernom svete plnom technológií, ktoré dokážu svet okolo nás priniesť až do našej obývačky. Čo sa hodí. Najmä v ťažkých časoch aké sú dnes.

A toto presne je misia televízie Óčko. Či už ide o reláciu Óčko Stage – Naživo, kde sa vysielajú živé koncerty, Óčko Hity, kde sa vysielajú tie najnovšie songy, Óčko Chart, kde sa hlasuje za najlepšie pesničky, či čokoľvek z neprebernej ponuky ďalších relácií. Táto televízia berie hudbu zo všetkých kútov sveta a púšťa ju na vašich obrazovkách. Kedykoľvek sa vám bude cnieť po poriadnej párty alebo si budete chcieť len tak zatrsať s kamarátmi v obývačke, táto stanica vás v tom rozhodne nenechá. Síce to nie je naživo, na druhú stranu to ide 24/7. Proste nikdy nekončiaci večierok. Keď budete chcieť hltať hudbu alebo mať len peknú kulisu k home office, tu je inšpirácia.

Kultúra v ťažkých časoch

Hudba a lifestyle
Foto Designed by bedneyimages/Freepik
ÓČKO streda 1. 4. Moj TV program Satelitná televízia: Digital, Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: CANAL+, CANAL+ Komplet, Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC