Hudba a lifestyle

Koncerty „počas koróny“

Hudobný program – Koncerty „počas korony“
Skylink Live TV

Sledujte na ÓČKO na Skylink Live TV Sledovať

Hudobní nadšenci trpeli viac ako štvrť roka, živé koncerty to schytali ako prvé. Teraz sa začína blýskať na úplne nové časy. A trochu inak.

Bol to veľmi zvláštny koncert. Ľudí bolo len pár desiatok (kvôli opatreniam), a navyše s rúškami. Priestor Lucerna Music Baru bol zmenšený stenami obrazoviek, z ktorých na publikum a muzikantov žiarili tváre fanúšikov, ktorí koncert sledovali online zo svojich domovov. Tak nejako vyzerala post-pandemická špeciálna show J.A.R. Dan Bárta, Michael Viktořík, Roman Holý, Ota Klempíř a spol. si ale zvláštne vystúpenie užili na plné pecky. Medzi pesničkami využili naplno potenciál online streamovania a cez prestávky komunikovali s divákmi, ktorí boli zatiahnutí do hry. Museli na obrazovke urobiť škaredý úškrn alebo ukázať, že sa im pesnička páčila. Ak teda ešte nie ste pripravení na živé koncerty s podobnými obmedzeniami, dajte si ešte chvíľu pauzu a sledujte niektorú z hudobných staníc na Skylinku.

Koncerty „počas koróny“

Hudba a lifestyle
Foto Tomáš Krist, MAFRA, Profimedia.cz
ÓČKO streda 10. 6. Moj TV program Satelitná televízia: Digital, Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: CANAL+, CANAL+ Komplet, Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC