Hudba a lifestyle

Aneta Langerová

Aneta Langerová
Skylink Live TV

Sledujte na ÓČKO na Skylink Live TV Sledovať

Aneta Langerová spôsobila v roku 2004 v Českej republike šialenstvo. Vyhrala historicky prvý ročník súťaže SuperStar a hviezdou sa naozaj cez noc stala. Tvrdohlavo si ale išla vlastnou cestou a to sa jej naozaj oplatilo.

Aneta sa od mala venovala hudbe, chodila do umeleckej školy a v 14 rokoch začala spievať s kapelou. Po úspechoch v DO-RE-MI a Rozjazdoch pre hviezdy skúsila svoje šťastie v SuperStar a z nenápadného dievčaťa sa postupne stala najobľúbenejšou účastníčkou, ktorú diváci zvolili víťazkou. Po súťaži vydala album Spousta andělů a nechala sa počuť, že sa rozhodne nestane popovou speváčkou z estrád, a chce spievať tak, aby s tým bola spokojná. Jej ďalšie albumy tak mapujú jej autorský aj hudobný vývoj, ktorý vyvrcholil v roku 2014 doskou Na Radosti, ktorú ocenili fanúšikovia aj kritici. Okrem spevu a hrania na gitaru si Aneta nedávno vyskúšala aj hranie vo filme – objavila sa vo filme 8 hlav šílenství v hlavnej úlohe ruskej poetky Anny Barkovovej.

Aneta Langerová

Hudba a lifestyle
Foto óčko
ÓČKO streda 1. 11. Moj TV program Satelitná televízia: Digital, Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: CANAL+, CANAL+ Komplet, Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC