Film / seriál

Predstavenie stanice FilmBox

Predstavenie stanice FilmBox
Skylink Live TV

Sledujte na FilmBox na Skylink Live TV Sledovať

FilmBox je tu pre všetkých milovníkov filmov a seriálov každého druhu, či ide o sladké romantické komédie alebo desivé horory. A tým výber rozhodne nekončí.

Na stanici FilmBox čakajú na každého diváka stovky premiér ročne aj rokmi osvedčené klasiky, ktoré nikdy nezostarnú. K slovu sa pravidelne dostávajú nielen obľúbené akčné trháky, hororové filmy, z ktorých vstávajú hrôzou vlasy na hlave, alebo napríklad romantické seriály, ale aj nezávislá európska tvorba, ktorá divákom rozširuje obzory. Zároveň sa k slovu dostanú aj populárne seriály od najlepších svetových výrobcov vrátane BBC Worldwide a FreemantleMedia International. 

Napríklad 4. augusta sa môžete tešiť na stanici FilmBox na hit roku 2016 La La Land. Romantická muzikálová a tak trochu aj komediálna dráma rozpráva príbeh lásky mladého muzikanta a herečky, ktorej kariéra sa nachádza v samotných začiatkoch. Zvládnu spoločne ustáť úspechy aj pády nielen svoje, ale aj svojho partnera?

Ak nedáte ako mnoho ďalších dopustiť na šarmantného, ale trochu zvláštneho detektíva s neuveriteľnými schopnosťami stvárneného charizmatickým Benedictom Cumberbatchom, potom sa môžete od 12. augusta na kanáli FilmBox pravidelne vydávať za dobrodružstvom s britskou minisériou Sherlock.

Predstavenie stanice FilmBox

Film / seriál
Foto FilmBox

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC