Film / seriál

Jesenné novinky na TV Nova international

Jesenné novinky na TV Nova international
Skylink Live TV

Sledujte na Nova International na Skylink Live TV Sledovať

Diváci sa v  jesennom vysielaní môžu tešiť na premiérové diely svojich obľúbených seriálov Ordinace v  růžové zahradě 2 a  Ulice, s  novou sériou sa vracajú aj kriminálky Policie Modrava a  Specialisté aj fenomenálna show Tvoje tvář má známý hlas. Televízia Nova však prichystala aj úplne nové projekty.

Novinkou nadchádzajúcej sezóny je dokumentárna reality show Malé lásky, sledujúca na gynekologicko-pôrodníckej klinike intímne okamihy nastávajúcich rodičov a  ich bábätiek a  príbehy pôrodných asistentiek i  lekárov.

Vo výrobe je pôvodný detektívny seriál z  prostredia právnickej kancelárie Dáma a král, v  ktorom sa predstaví Miroslav Donutil, Matěj Hádek a Tereza Hofová, a  výhľadovo sa chystá reality show  o nových začiatkoch Mise nový domov, s  ktorou moderátorka Tereza Pergnerová nadviaže na minuloročnú Akciu nový domov. Cieľom relácie je poskytnúť šancu na nový začiatok ľuďom, ktorí sa ocitli na samom dne a  moderátorka so svojím tímom im zo súčasného obydlia vykúzli miesto, kde budú mať možnosť zbierať sily do života. Aj na poli dokumentárnych drám pribudne nový počin, investigatívny novinár a kreatívny producent Janek Kroupa, jedna z tvárí relácie Na vlastní oči, ponúkne Příběhy českých zločinců s  rekonštrukciami skutočných prípadov.

Pondelkové večery budú patriť milovníkom napätia a detektívok, kriminálny seriál Specialisté sa vracia s  druhou sériou a  novými príbehmi z  exteriérov Prahy, spravodlivosť budú spoločne s  hlavným vyšetrovateľom Davidom Prachařom brániť Jakub Štáfek a  Zuzana Kajnarová. Marek Adamczyk, ktorý partiu vyšetrovateľov dopĺňal, si zahrá len v  niekoľkých scénach, na jeho miesto nastúpi sympaťák s  drsným pohľadom – herec Jan Zadražil. Ten stvárni komisára Jaroslava Čermáka, rozvedeného otca dvoch dcér, ktorý väčšinu času venuje svojej práci. Vo vedľajších úlohách sa môžete tešiť na známe tváre ako je Barbora Seidlová, Leoš Noha, Jan Kačer a ďalší. Nedeľný prime time obsadí ďalšia kriminálka, Policie Modrava, odohrávajúca sa v  horskom prostredí Šumavy. Aj v  jej pokračovaní je späť skúsená kriminalistka Jana Vinická v  podaní Zuzany Norisovej aj vyšetrovateľ major Koutný. Jeho predstaviteľ Jaroslav Satoranský si podľa svojich slov natáčanie veľmi užíval, bavila ho na ňom „bezchybná partia a úžasní profesionáli“, a  vo voľných dňoch si dokonca párkrát vyrazil na prechádzku s  batohom okolo Srní, kde bol štáb ubytovaný. Seriálovými dňami budú utorky a  štvrtky, ktoré prinesú nové diely Ordinace v růžové zahradě 2, ktorá túto jeseň vstupuje do už 13. sezóny. Rovnakú sériu zahajuje aj seriál Ulice, nové zápletky aj nové tváre môžu diváci sledovať každý všedný deň.

Fanúšikovia show Tvoje tvář má známý hlas sa môžu tešiť na ďalšiu sériu, v  ktorej sa tentoraz predstaví speváčka Leona Machálková, muzikálový herec Jan Kopečný, herečka Aneta Krejčíková, moderátor Dalibor Gondík, herečka Berenika Kohoutová, herec Tomáš Matonoha, Česká Miss 2010 Jitka Boho a  dablér a  hudobník Jan Maxián. V  porote zasadnú známe tváre Jakub Kohák a  Janek Ledecký a  nováčik Aleš Háma, v  úlohe kouča sa predstaví Martin Dejdar, ktorý vystriedal herečku Ivu Pazderkovú.

Jesenné novinky na TV Nova international

Film / seriál
Foto Nova TV

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC