Film / seriál

Fotograf

Fotograf – český životopisný film
Skylink Live TV

Sledujte na ČT1 HD na Skylink Live TV Sledovať

Nezvládnuteľný živel a nositeľ francúzskeho Rádu umenia a literatúry, vášnivý obdivovateľ ženskej krásy aj enfant terrible svetovej fotografie – majster Jan Saudek a jeho život.

Stredobodom sveta Jana Saudka bola odjakživa fotografia. A ženy. Vlastne najprv ženy a potom fotografia. Preslávilo ho oboje. Pikantériami zo svojho búrlivého života plní bulvárne noviny, svojimi fotografiami svetové výstavné siene.

Osudové križovatky tohto výnimočne talentovaného umelca a obrovské množstvo ženských typov, ktoré sa objavili pred jeho fotoaparátom aj v jeho živote, zachytáva komediálna dráma Fotograf. Na jeho scenári sa, okrem režisérky Ireny Pavláskovej, podieľal aj sám Jan Saudek. Hlavnej úlohy sa zhostil Karel Roden, ktorý sa do úlohy svetoznámeho fotografa doslova prevtelil. Presvedčte sa sami, ako sa mu to podarilo, ale radšej až budú deti spať. 

Fotograf

Film / seriál
Hodnotenie FDB 73,6 % Hodnotenie redakce
Foto ČT

Réžia Irena Pavlásková

Scénár Irena Pavlásková, Jan Saudek

Obsadenie Karel Roden, Marie Málková, Zuzana Vejvodová, Václav Neužil, Vilma Cibulková, Marika Procházková, Jitka Sedláčková

Dĺžka 133 min.

Rok 2015

ČT1 HD pondelok 24. 5. Moj TV program Satelitná televízia: Digital, Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: CANAL+, CANAL+ Komplet, Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC