Film / seriál

Predstavenie stanice FilmBox Plus

Predstavenie stanice FilmBox Plus
Skylink Live TV

Sledujte na FilmBox Stars na Skylink Live TV Sledovať

Nepreberná zásoba starostlivo vybraných filmov, s ktorými sa nebudete nikdy nudiť. To je stanica pre filmových fajnšmekrov FilmBox Plus.

Drámy, krimi thrillery, akčné filmy, komédie, rodinné romance aj televízne seriály a čím ďalej obľúbenejšie minisérie, to všetko, a ešte oveľa viac má pre svojich divákov nachystané stanica FilmBox Plus. Programová dramaturgia si dáva vždy veľmi záležať na tom, aby v ponuke boli vždy také kúsky, ktoré majú hviezdne obsadenie a ktoré po celom svete získali veľkú popularitu.

Zo seriálov sa môžete tešiť napríklad na hit Mafia zabíja len v lete. Seriál, ktorý bol natočený podľa rovnomenného filmu, rozpráva príbeh palermského chlapca Salvatoreho. Ten vyrastá v búrlivých sedemdesiatych rokoch, keď mafia síce ešte oficiálne neexistovala, ale to neznamená, že by neexistovala vôbec. Dospievanie nebolo vôbec jednoduché, najmä vo chvíli, keď sa ku všetkým starostiam pripletie ešte aj prvé zamilovanie a prvé pletky so zákonom miestneho podsvetia.

Ako dopadlo finále Ligy majstrov sa vo filme One Night in Istanbul dozviete 21. mája od 21.00. Britská komediálna dráma sleduje dvoch taxikárov z Liverpoolu, Tommyho a Gerryho, ktorí dostali jedinečnú príležitosť – za malú službičku miestnemu gangsterovi môžu vziať svojich synov na výlet do Istanbulu, kde zájdu na zápas finále Ligy majstrov UEFA. Tommy ani Gerry príliš dlho nerozmýšľajú, berú ponuku ako životnú príležitosť, ako upevniť vzťahy so svojimi deťmi. A tak, aj keď to celé už od začiatku tak trochu smrdí, idú. Na to, čo ich v Istanbule v skutočnosti čaká, však nie je nikto z nich pripravený.

Predstavenie stanice FilmBox Plus

Film / seriál
Foto FilmBox Plus

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC