Pre deti

Zvedavý George – Malý vedec z opičej ríše

Zvedavý George – Malý vedec z opičej ríše
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na Skylink Live TV Sledovať

O tom, že sú opice inteligentné tvory, určite nikto nepochybuje. Mimo to sú ale tiež veľmi zvedavé.

Predovšetkým malý George, ktorý by najradšej zhltal informácie o všetkom, čo sa na Zemi udeje. Roztomilý opičiak žije s dobrodruhom Tedom Shacklefordom, ktorý neustále vyzerá, že vyráža niekam na safari. Kto vie, možno sa tam naozaj chystá, zatiaľ však žijú s Georgom v meste, ktoré je možno niekedy ešte záživnejšou džungľou, než je tá ozajstná. George tak má nespočetné množstvo príležitostí dozvedieť sa veľa nových vecí o svete, v ktorom žijeme.

Keď ho zaujmú vtáky, hneď uteká do parku, kde narazí na ornitologičku, ktorá sa pozorovaním vtákov živí. Keď v cukrárni dostane chuť na palacinky, už-už je v kuchyni a učí sa recept aj kuchárske a cukrárske triky.

A keď ho zaujme melodický zvuk, takmer sa stane skladateľom. George je proste na nezastavenie a zaujíma ho každý pohyb stebla trávy, pretože ako uvidíte v zábavnom, ale aj poučnom animovanom seriáli, aj tá najmenšia maličkosť je niečím zaujímavá a výnimočná.

Roztomilý seriál skôr pre menších divákov predstavuje akúsi animovanú encyklopédiu prírodných zákonitostí s trochou matematiky a logiky. Drobci sa pri obrazovkách nielen pobavia (isteže občas musí dôjsť na nejakú tú šlamastiku, inak by bola na svete strašná nuda), ale hlavne sa toho veľa dozvedia.

Animák Zvedavý George je tak trochu malou prípravkou na fyziku, takže ak sa k nim pridáte aj vy, dospelí, môžete si všeličo zopakovať a pripomenúť. Ale pozor, pravidelným sledovaním seriálu riskujete, že sa z vašich detí stanú malí vedci. Toto riziko, dúfame, určite radi podstúpite.

Zvedavý George

Pre deti
Foto Minimax
Minimax streda 29. 8. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC