Pre deti

Vianočný maratón

Vianočný maratón
Skylink Live TV

Sledujte na Nickelodeon na Skylink Live TV Sledovať

Už sa nemôžete dočkať, až skončí škola a začnú vianočné prázdniny? Nečudujem sa vám, pretože Nickelodeon pre vás má pripravené špeciály obľúbených seriálov.

V adventnom kalendári si zaškrtnite dátum 21. decembra, pretože to je deň, kedy začíname detskú rozprávkovú jazdu. Doma už vám určite budú voňať vianočné koláčiky, v obchodoch bude vrcholiť predvianočný zhon za darčekmi, ale to sa vás, malých divákov, týkať nemusí. Vy sa môžete uvelebiť na gauči a užívať si pohodu a zábavu s obľúbenými hrdinami. Tešiť sa môžete na hravú (doslova a do písmena) Školu ro(c)ku. Obľúbený seriál vznikol na motívy snáď ešte obľúbenejšieho filmu, v ktorom sa dala dokopy partia školských outsiderov. Založili hudobnú skupinu a z čudákov zrazu boli školské hviezdy. Toto je predsa materiál na výborný komediálny seriál. A veruže áno, a tak má riaditeľka Mullinsová o zábavu celý rok postarané, samo sebou že aj na Vianoce. Ďalšími maratóncami sú siedmačky Babe a Kenzie zo sitcomu Zmena hry. Dievčatá už úspešne podnikajú na poli aplikácií a hier do mobilných telefónov, čo je v puberte buď ohromná zábava, alebo poriadny malér. Ako sa im darí počas vianočných sviatkov, uvidíte v sľúbenom špeciáli. Asi najhektickejšie sviatky budú panovať u Harperovcov. Aby aj nie, keď v jednej domácnosti spolu musia vyjsť štvorčatá. Nicky, Ricky, Dicky a Dawn z rovnomenného seriálu sú každý z úplne iného cesta a často si lezú dosť na nervy a nič na tom nezmenia ani sviatky… Posledným vianočným prekvapením bude Henry Nebezpečný. Ako akýsi učeník supermuža, ktorý chráni mesto Krásnov, bude mať Vianoce určite náročné. Zločinci totiž sviatky príliš nectia.

Vianočný maratón

Pre deti
Foto Nickelodeon
Nickelodeon sobota 21. 12. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC