Pre deti

Thomas a jeho priatelia – 20. séria

Thomas a jeho priatelia – 20. séria
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na Skylink Live TV Sledovať

Aj keď sa môžeme po svete pohybovať pomerne rýchlo autami a môžeme lietať lietadlami, stále existuje svet, ktorý milujú drobci aj dospeláci – svet vlakov!

Len si spomeňte, určite jedným z prvých veľkých zážitkov v detstve bol výlet vlakom. Či už motorové alebo elektrické mašiny sú proste niečím čarovné. Pozerať sa na „vláčiky“ chodia mamičky s deťmi na stanice dodnes. A teraz si predstavte, že by všetky tie úžasné stroje ožili, mohli by rozprávať a my by sme spoznali ich svet na koľajniciach. Niečo také môžete zakúsiť vďaka modrej lokomotíve s menom Tomáš. Táto roztomilá mašina totiž nejazdí len tak po koľajniciach, ale má tiež svoje povinnosti aj kamarátov. Každý deň je pre Tomáša jedným veľkým dobrodružstvom a občas prežíva aj nepríjemné chvíľky. V seriáli Thomas a jeho priatelia sa o tom môžete presvedčiť. Náš hlavný hrdina nielenže dopravuje po koľajniciach najrôznejšie veci, ale často musí pomáhať svojim kamarátom s prácou alebo ich ťahá z rôznych šlamastík. Jeho najbližších priateľov už určite dobre poznáte. Ide o večne usmievavého Jamesa, skúsenú Percy, starostlivú Emily, dobráckeho Henryho a bojazlivého Gordona. Celú túto posádku má na starosť sprievodca a prednosta stanice, ktorý sa stará o to, aby železničná doprava nikde neviazla. Seriál Thomas a jeho priatelia sa na televíznych obrazovkách objavuje už neuveriteľných 35 rokov. Vy sa môžete tešiť na výročnú 20. sériu. A ako je vidieť, tak ku kvalite nie je potreba veľa. Stále jednoduchá bábková animácia baví deti už niekoľkej generácie a my si prajeme, aby vláčiky z módy len tak „nevykoľajili“.

Thomas a jeho priatelia – 20. séria

Pre deti
Foto Minimax
Minimax pondelok 29. 7. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC