Pre deti

S Barbie môžeš byť, kým chceš

S Barbie môžeš byť, kým chceš
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na Skylink Live TV Sledovať

Malé dievčatá aj veľké mamy (a chlapci tiež). Všetci poznáme ikonickú bábiku od Mattela – Barbie. Rozdiel je len v tom, či sme po nej ako malé túžili, alebo sme ju kupovali svojim dcéram.

Nikto by tejto dlhonohej kráske nehádal rovných šesťdesiat rokov! Prvá bábika totiž bola svetu predstavená už v roku 1959. Od tých čias sa naučila veľa vecí, napríklad hýbať sa v kĺboch, alebo si vyskúšať nespočetné množstvo povolaní. Zadovážila si k sebe Kena a premeny módnych štýlov spomínať nemusíme. Barbie je proste niečo ako superstar medzi bábikami. Nikoho teda neprekvapí, že si zahrala v slušnom množstve filmov a v súčasnosti má aj vlastné seriály. My vám predstavíme ten najnovší Barbie Dreamhouse Adventures, v ktorom so svojimi najlepšími kamarátkami, rodinou i susedovie Kenom zažíva rozličné dobrodružstvá. A nikdy nie sama. Najmä Skipper, Stacie a Chelsea sa od Barbie nepohnú ani na krok, sú totiž nerozlučné kamarátky, ktoré sa nikdy nenechajú v štichu a všetko chcú prežívať spoločne. A aj keď dievčatá vyzerajú ako superkrásavice, nemusíte mať obavy, že by išlo o nejaké naparádené hlupane. Naopak, je s nimi sranda, nevadí im, keď sa zašpinia alebo poriadne zmoknú. Hlavne, že sa spoločne majú čomu zasmiať. Barbie je dobrosrdečná, ale mala by trochu vylepšiť svoj postreh, často jej totiž padajú veci z rúk a neraz ju niekto trafí loptou do hlavy. Všetko je ale len zo srandy. S Barbie môžete prežiť v podstate také nikdy nekončiace prázdniny. A povedzme si úprimne, či už sme veľké, alebo malé, byť aspoň na chvíľku vo svete Barbie je predsa celkom fajn.

Barbie Dreamhouse Adventures

Pre deti
Foto Minimax
Minimax streda 17. 4. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC