Pre deti

Predstavenie stanice TV RiK

Predstavenie stanice TV RiK
Skylink Live TV

Sledujte na Jojko na Skylink Live TV Sledovať

Stanica RiK vznikla 1. januára 2015 a odvtedy si ju obľúbilo už viac ako 660 tisíc domácností. A nie je vôbec divu, táto stanica (vysielajúca v slovenskom jazyku) totiž ponúka výber toho najlepšieho, s čím prichádza nielen zahraničná, ale aj jej vlastná produkcia.

Okrem iného sa RiK snaží podporovať slovenských tvorcov a hudobníkov, ktorí tvoria pre deti, a dáva priestor populárnym detským kapelám, akými sú napríklad MalinyJam alebo Hanička a Murko. Ďalej organizujú koncerty so Sníčkom a jeho kamošmi, kde hosťuje obľúbená detská herečka Adelka Heftyová. Adelka tiež naspievala piesne pre logopedickú reláciu Rapotáčik, ktorý pomocou veselých príbehov a pesničiek pomáha deťom vyslovovať tie najzamotanejšie slová.

Okrem relácií pre zábavu stanica RiK vyrába aj náučné relácie, napríklad Cestu za pokladom, kde sa deti pomocou veselého príbehu rozloženého do šiestich dielov učia, ako fungujú banky a financie. V každej epizóde sa deti dozvedia zaujímavosť zo sveta peňazí a okrem toho tiež zistia, čo všetko vlastne môže byť vzácne ako poklad. V spolupráci s Ministerstvom vnútra potom vznikol projekt Záchranárik, kde deti zistia, ako si dávať pozor na zlodejov, ako si zapamätať dôležité telefónne čísla alebo napríklad čo majú robiť, keď sa stratia.

RiK je stanica plná zábavy aj dôležitého poznania, ktorú môžete spoločne so svojimi ratolesťami sledovať 24 hodín denne, 7 dní v týždni.

Predstavenie stanice TV RiK

Pre deti
Foto TV RiK
Jojko streda 28. 11. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC