Pre deti

Mačacia banda 2

Mačacia banda 2
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na Skylink Live TV Sledovať

Hovorí sa, že mačky vraj majú deväť životov. A to je predsa ideálny predpoklad pre gangstera, nemyslíte?

Pán Číč je majster kocúr, ktorý ovláda New York a jeho riadne podarené podsvetie. Je to už známa zlodejská firma, ktorú sa pokúšal dopadnúť nejeden policajt. Žiadnemu sa to ale ešte nikdy nepodarilo. Číč má totiž svoju bandu, s ktorou ako správne mačky vždy z každého maléru vykĺznu, aj keď to vyzerá, že majú namále. To všetko už určite poznáte, ale viete, ako sa vôbec títo prefíkaní chlpáči dali dokopy?

Prvým členom party bol Číčov najvernejší parťák Beny. Ale nebolo to priateľstvo hneď na prvý pohľad. Číč najskôr oblafol dokonca aj samotného Benyho, ktorý si zarábal pouličným hraním na husle (úprimne, skôr to bolo falošné vŕzganie než hranie). Číč má proste ňufák na tých správnych kocúrov, a preto mu netrvá dlho a dá dokopy chýrnu mačaciu gangsterskú bandu. Čo a ako a kde a kedy sa presne udialo, uvidíte v pokračovaní zábavného animáku Mačacia banda 2.

Kocúry sú in

Film je vlastne prequelom k známemu seriálu, ktorý sa v origináli volá trochu inak – Top Cat. Svojím humorom mal seriál blízko ku klasickým groteskným animákom. Mačky proste boli, sú a budú patriť k obľúbeným maznáčikom, ako aj k vďačným rozprávkovým postavičkám. A ako to tak býva, aj keď je Číč vlastne zločinec, tak nikdy nevyvedie nič, čo by niekomu skutočne ublížilo. Ba čo viac, občas sa jeho zločiny menia na dobré skutky. Takže ratolesti vám Číč určite nepokazí.

Mačacia banda 2

Pre deti
Foto Minimax
Minimax utorok 31. 12. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC