Pre deti

Lassie a kamaráti

Program pre deti Lassie a kamaráti
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na Skylink Live TV Sledovať

Psi sú najlepší priatelia ľudí. Sú to verní a veselí spoločníci, s ktorými sa môžete vydať pokojne aj za dobrodružstvom.

Veselú fenku Lassie poznáte určite aj z filmového plátna. Je múdra, priateľská, ľuďom rozumie aj bez slov a nadovšetko miluje svojich pánov. Teraz sa s ňou môžete stretávať pravidelne v animovanom seriáli Lassie a kamaráti. Jej paničkou je desaťročná Zoe, ktorá žije v národnom parku, takže okrem svojej kólie sa kamaráti s množstvom ďalších zvierat (medvedíkom čistotným počínajúc a medvedíkom hnedým končiac). Zoe je ale taká malá neriadená strela, ktorá by najradšej celý deň poletovala po lese a vymýšľala huncútstva. Lassie má preto občas čo robiť, aby ju ustrážila a Zoe sa nič nestalo.

Lassie a Zoe samozrejme nie sú jediné postavy, s ktorými sa v seriáli stretnete. Spoznáte Zoeiných rodičov, ktorí sa starajú o obyvateľov parku a sú Lassie vďační, že dáva na ich dcéru pozor. Zoe má aj ďalších kamarátov medzi svojimi rovesníkmi, ale tou najlepšou a najvernejšou parťáčkou je samo sebou Lassie.

Zábava i poučenie

Tento seriál vznikol v nemeckej produkcii, a tak príliš nenadväzuje na slávnu filmovú predlohu. Hlavné je, aby sa malí diváci naučili niečo o prírode a aby si tiež vážili priateľstvo. Ale nebojte sa, nie je to žiadna morálna a vzdelávacia nuda, seriál je plný zábavných scén, pretože so Zoe neustále šijú všetci čerti. Lassie a kamaráti je nenáročný, ale v najlepšom slova zmysle milý seriál, ktorý si tu a tam radi pozrú aj rodičia.

Lassie a kamaráti

Pre deti
Foto Minimax
Minimax streda 27. 5. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC