Pre deti

Kúzelný pes Waffle

Kúzelný pes Waffle
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na Skylink Live TV Sledovať

S domácimi miláčikmi je život veselší. Síce niekedy vyvádzajú lotroviny a hlavne rodičia z nich majú ťažkú hlavu, ale musíte uznať, že stačí jeden pohľad a hneď im všetko odpustíte. Dobre to vie aj hlavný hrdina seriálu Kúzelný pes Waffle.

Waffle je snáď najroztomilejší pes na svete. Hnedý štetináč sa zvláštnou náhodou ocitne v dome, kam sa práve nasťahovala nová rodina, Brooklyn-Bellovci. Tí nemali v pláne kupovať si k svojim krpcom ešte nejakého domáceho maznáčika, lenže Waffle je taký milučký a vyzerá tak nevinne, že jednoducho musí bývať s nimi. Čo by aj mohol vyviesť? No, budú sa diviť, Waffle totiž rozhodne nie je žiadny plyšový medvedík, ktorý by prespal skoro celý deň vo svojom pelechu a počúval pánov na slovo. Za nevinným kukučom sa ukrýva pekný rarach, ktorý život tejto rodiny dokáže poriadne spestriť. Samozrejme v tom najlepšom slova zmysle.

Predstavte si, že pripravíte narodeninovú oslavu, vyzdobíte dom, stôl sa prehýba pod dobrotami a všetkému dominuje obrovská niekoľkoposchodová torta – ako toto dopadne? Tušíte správne, Waffle chytí obrus do zubov a… Každé huncútstvo ktoré vyvedie, ale pramení len z toho, že sa chce buď kamarátiť, alebo má jednoducho nos na nepravosti a chce im zabrániť. Psovi sa také veci ťažko vysvetľujú, lenže to nie je prípad Waffle. Ide totiž o čarovného psa, ktorý vie hovoriť! Takže si s ním jeho páni dobre rozumejú.

Vtipný seriál Kúzelný pes Waffle pobaví celú rodinu a napríklad scény, kedy sa Waffle chce silou mocou kamarátiť so susedovie mačkou aj jej paničkou, sú úplne výborné. S domácimi maznáčikmi je síce niekedy viac rámusu, viac neporiadku, ale tiež viac radosti a zábavy.

Kúzelný pes Waffle

Pre deti
Foto Minimax
Minimax utorok 25. 9. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC