Pre deti

Kung Fu panda spolu s Chipmunkmi berú obývačky útokom

Kung Fu Panda Po a Alvin
Skylink Live TV

Sledujte na Nickelodeon na Skylink Live TV Sledovať

Život animovaných hrdinov nie je len o veľkých dobrodružstvách, ale i o každodenných radostiach, prekonávaní šlamastík a zábave. Svoje o tom vedia obľúbení hrdinovia zo zvieracej ríše – trio spievajúcich Chipmunkov alebo pandí bojovník Po posadnutý umením kung fu, s ktorými zistíte, že takmer nič nie je nemožné. Môžete si s nimi navyše aj zaspievať. Chipmunkovia totiž dostali šesť ocenení Grammy, takže s prehľadom strčia do vrecka aj Katy Perry alebo Shakiru.

Trojice pop-rockových veveričiek, ktoré poznáte aj z celovečerných filmov, sa teraz objaví vo vlastnom seriáli „ALVINNN!!! A Chipmunkovia”. Bratia Alvin, Simon a Theodor pritom nie sú v šoubiznise žiadni nováčikovia. Prvýkrát sa totiž objavili na obrazovkách už v roku 1961 a dlhé roky patria medzi obľúbenú rodinnú zábavu po celom svete.
 
Ich príbeh začína v Los Angeles, meste hudby a filmu. Trojica veveričiek s roztomilým hláskom narazí na hudobného skladateľa Davida, ktorému sa s jeho hudbou nedarí preraziť. Keď však jeho piesne zaspievajú veveričky, stáva sa hneď prvá pesnička hitom a David s Chipmunkami slávi úspech. Preto získali aj 18 nominácií a šesť ocenení Grammy, ktoré im môže kde kto závidieť. V každej epizóde seriálu pre vás majú prichystaný originálny hit, takže vaša domácnosť ožije spevom a tancom. David a jeho traja noví chránenci čoskoro fungujú ako jedna rodina, i keď to často trochu škrípe. Chipmunkovia totiž zbožňujú pozornosť, zábavu a dobrodružstvo.
 
Predovšetkým vďaka Alvinovým bláznivým nápadom sa často dostanú do nejakého problému nielen doma, ale aj v škole. Alvin je totiž plný sebavedomia, má rád srandu a verí svojmu šiestemu zmyslu, až dokiaľ to neskončí katastrofou. Najstarší z bratov Simon má našťastie vždy plnú hlavu nápadov ako problémy vyriešiť. Ich opakom je roztomilý braček Theodor, ktorý je hanblivý a takmer vždy naletí na Alvinove žartíky.
 
Postupom času sa do partie pridávajú slečny veveričky, Chipettky. Tie zatočia so životom nielen trom bratom, ale aj Dávidovi. Všetky zážitky, do ktorých sa táto partia vrhá zásadne po hlave, bavia nielen malých, ale i veľkých milovníkov animákov. Tešiť sa na nich môžete v seriálovej podobe na novom televíznom kanáli Nickelodeon každý všedný deň už od pondelka 29. februára.
 

Buďte mazák ako Kung Fu Panda

Nečakané životné príbehy sa nevyhýbajú ani zdanlivo nemotorným hrdinom. Dračí bojovník Po zo seriálu Kung Fu Panda: Legendy o úžasnosti, ktorý prichádza každý deň na kanál Nickelodeon, je toho jasným dôkazom. Pri sledovaní jeho tréningu, vtipných príbehov aj často nečakaných rozuzlení si na svoje prídu nielen fanúšikovia bojového umenia.
 
Aj napriek tomu, že sa Po stal Dračím bojovníkom, má sa ešte veľa čo učiť nielen od svojho majstra Sifu, ale aj od takzvanej Veľkej päťky. Pýtate se, čo ešte môže prísť po záchrane Údolia mieru a porážke Tai-Lunga? Práca pre Poa, tigricu, opičiaka, modlivku, zmiju a žeriava sa vždy nájde. Spoločne musia stáť proti novým protivníkom aj výzvam, pri ktorých sa Po často potkne alebo si nevie rady.
 
Ale ako už vieme, tento čiernobiely hrdina nikdy nestráca chuť do jedla a hlavne nádej. Jeho seriálovým vtipom sa pritom často viac smejú dospelí než ich malé ratolesti. Ak teda patríte medzi divákov, ktoré si pandí bojovník so svojím nevšedným humorom aj nemotornosťou získal, potom je tento seriál tým pravým pre vás.
Viac nájdete v tabletovom magazínu, ktorý je dostupný pre iOS a Android, alebo pre PC.

ALVINNN!!! A Chipmunkovia a Kung Fu Panda: Legendy o úžasnosti na Skylinku

Pre deti
Foto Nickelodeon
Nickelodeon utorok 1. 3. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC