Pre deti

Hurá na futbal

Animovaný film pre deti
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na Skylink Live TV Sledovať

Futbal a futbálek – myslíte si, že sú to synonymá? Kdeže, aj keď majstrami sveta sa môžete stať v obidvoch.

Futbálek môžete mať pokojne doma, na rozdiel od futbalového ihriska, je to totiž stolný futbal. To však neznamená, že by išlo o nudnú hru, to ani v najmenšom. Potvrdil by vám to určite aj Amadeo z animáku Hurá na futbal, ktorý sa do futbálku zamiloval už ako chlapec a nakoniec sa z neho stal ten najlepší hráč na svete. a, aby ho ostatní uznávali ako nejakú športovú celebritu, stačí mu, že má svoj bar, kde si kedykoľvek môže svoju milovanú hru zahrať. Áno, tiež sa mu už veľmi dlho páči kamarátka Laura, ale nikdy nemal odvahu povedať jej, čo k nej cíti. Amadeo je jednoducho taký nesmelý sympaťák, ktorého si okamžite zamilujete. Problém však nastane, keď sa do dediny vráti Ace. Namachrovaný frajer, ktorý príde pomstiť jedinú prehru vo futbálku vo svojom živote. Iste, kto iný mu mohol dať na frak než Amadeo. A tak zničí jeho bar a rozbije aj Amadeov zbožňovaný stolný futbal. Čo sa stane teraz? Malý zázrak, pretože Amadeove slzy (ktoré oprávnene roní) oživia maličké futbalové figúrky. A ešte len teraz sa začnú diať veci!

Futbolín je cool

Čo je futbolín? V španielčine to znamená stolný futbal a v origináli sa tak volá aj tento film, ktorý je rovnako roztomilý ako slovo futbolín. Animák Hurá na futbal vás milo prekvapí nielen svojou sviežou animáciou, ale hlavne vtipom. Oživené postavičky futbalistov sú úplne úžasné a ich neustále dohadovanie vás dostane do kolien. Príbeh je síce trochu predvídateľný, ale aj tak vás vezme za srdce.

Hurá na futbal

Pre deti
Foto Minimax
Minimax štvrtok 30. 1. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC