Pre deti

Hor sa do prírody s Robom!

Hor sa do prírody s Robom!
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na Skylink Live TV Sledovať

Každý správny prírodný park má svojho správcu a ochrancu. V malebnom Big Sky Parku je to malý nezbedník Rob.

Rob je síce ešte len malý chlapec, ale vďaka práci svojho otca vyrástol v lesoch obklopený zvieratami a krásnou prírodou a v parku sa vyzná ako málokto. Big Sky Park navyše nie je žiadna malá záhradka, je to kráter, ktorý je sto míľ široký a nájdete v ňom všetky mysliteľné druhy zvierat i rastlín.

Roztomilý animák Ranger Rob môže malým dobrodruhom pomôcť zažať nadšenie pre výlety do prírody aj pre jej ochranu. Rob je síce horúca hlava a často rýchlejšie koná, ako myslí, čo sem-tam narobí peknú paseku, ale našťastie má k ruke ešte super fáro menom Chipper. Ten zvláda každý terén (dokonca aj lieta!) a často Robovi pomáha dostať sa zo šlamastík. Na pomoc mu prichádzajú aj ďalší kamaráti, niekedy to sú spolužiaci, inokedy zvieratá a občas dokonca aj malí ľadoví mužíci. Rob sa proste nikdy nenudí a pri svojich dobrodružstvách spoznáva lepšie prírodu a jej zákonitosti.

Ranger Rob nie je prvoplánový vzdelávací seriál pre malých nezbedníkov. Skôr ide o zábavné predstavenie, ktoré zároveň prináša aj nejaké to poučenie. Navyše je koncipovaný dobrodružne a Rob často pôsobí ako superhrdina, ktorý má vo svojej izbe tajnú schránku s rôznymi šikovnými výtvormi. K tým najviac super patria hodinky, vďaka ktorým môže mať na nohách v sekunde hoci aj lyže. A kto vie, možno zistíte, že podobného „rangera“ máte doma tiež.

Ranger Rob

Pre deti
Foto Minimax
Minimax pondelok 1. 7. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC