Pre deti

Hĺbka

Animovaný seriál Hĺbka
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na Skylink Live TV Sledovať

Moria a oceány stále ukrývajú nespočetné množstvo tajomstiev. Poďte sa preto s nami vydať na dobrodružnú cestu s výnimočnou rodinou.

Nektonovci z animáku Hĺbka nie sú úplne obyčajná rodina bývajúca niekde v domčeku so záhradou, štvornohým miláčikom a autom v garáži. Nektonovci totiž bývajú v supermodernej ponorke a k ich dennej rutine patrí preskúmavanie podmorských hlbín. Samozrejme že majú tú najmodernejšiu techniku, ktorá im nielen pomáha pri pohybe pod vodou, ale tiež ich chráni pred najrôznejšími nebezpečenstvami. Objavovať taký svet je totiž niekedy nesmierne zábavné, ale občas tiež nebezpečné. A na čo všetko sa môžete tešiť? S Nektonovcami budete preskúmavať prastaré vraky lodí, či sa v nich neskrývajú nejaké poklady. Alebo sa prejdete po dávno stratených mestách už zabudnutých civilizácií, v ktorých sú ukryté až magické „úlovky“. Samozrejme že sa Nektonovcom podarí objaviť aj niekoľko úplne nových živočíšnych i rastlinných druhov. Prežívajú jednoducho dobrodružstvá každý deň a vy budete môcť s nimi.

Podmorskí Transformers pre deti

Seriál Hĺbka je takou animovanou kombináciou Dvadsať tisíc míľ pod morom a Transformers. Je to síce číra fantázia, ale tajomné Atlantídy a nové živočíchy sa snažia nájsť vedci aj v reálnom svete, takže prečo nedať takým dobrodružstvám slušivý animovaný kabát. Seriál je miestami naozaj napínavý, a aj keď ide o fikciu, nenásilnou formou deťom pripomína, aké je dôležité chrániť prírodu. Do Hĺbky sa určite budú rady vždy v podvečer „ponárať“.

Hĺbka

Pre deti
Hodnotenie FDB 80 %
Foto Minimax

Réžia Trent Carlson, Ben Anderson, Daniel Ife

Obsadenie Ashleigh Ball, Kathleen Barr, Michael Dobson, Vincent Tong, Giles Panton, Jacqueline Samuda, Jason Simpson

Dĺžka 25 min.

Rok 2015

Minimax nedeľa 30. 8. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC