Pre deti

All Hail King Julien

All Hail King Julien
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na Skylink Live TV Sledovať

Ďalší z radu spin-offov k Madagaskaru vás milo prekvapí. Kráľ všetkých kráľov, Julien, sa stal ústrednou postavou nového bláznivého seriálu.

Kráľ Julien je stálica animákov z Madagaskaru, či už ide o filmy, alebo o seriál s tučniakmi. Každý dobrý príbeh totiž potrebuje nejakého záporáka s dobrým srdcom, ktorý bude všetko komplikovať, ale nakoniec sa vždy postaví na tú správnu stranu. Presne taký je aj Julien, trochu protiva, dosť veľký sebec a hlavne strojca úplne šialených plánov. A teraz je to tiež kráľ, ktorý sa občas, čuduj sa svete, rozhodne chrániť svojich poddaných aj z vlastnej vôle. Budete tak mať možnosť zoznámiť sa s jeho lepšími stránkami a možno si ho nakoniec obľúbite viac než ostatné postavy.

Seriál All Hail King Julien ide po dobre vyjazdenej ceste – čaká na vás sarkastický humor, ktorý poznáte už z Tučniakov, parádne animácie a príbehy, ktoré majú spád. Deti sa budú baviť na Julienových šialených plánoch, ktoré sa samozrejme vždy nejako zvrtnú, ale konce sú vždy šťastné a veselé. Navyše neprídete o jeho verných parťákov, oddaného Morta a Mauricea, a tešiť sa môžete aj na novú lemuriu bojovníčku Clover, čo je taký paranoidný Skipper v sukniach. Dospelí zase ocenia najrôznejšie narážky na súčasné politické i kultúrne dianie. Filmoví fajnšmekri si navyše užijú aj nespočetné množstvo paródií známych scén z tých najslávnejších kasových trhákov. Tento seriál je tak nielen pre deti, ale aj pre rodičov.

All Hail King Julien

Pre deti
Foto Minimax
Minimax sobota 11. 11. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC