Šport

Predstavenie stanice Nova Sport 1 a 2 HD

Predstavenie stanice Nova Sport 1 a 2 HD
Skylink Live TV

Sledujte na Nova Sport 1 a Nova Sport 2 na Skylink Live TV Sledovať

České športové stanice prinášajúce tie najaktuálnejšie, najatraktívnejšie a najkvalitnejšie športové relácie, to sú stanice Nova Sport 1 a Nova Sport 2.

Možno si niektorí diváci ešte spomenú na stanicu Galaxie Sport. Práve tá bola predchodcom stanice Nova Sport 1, na ktorú sa premenovala začiatkom októbra 2008. Od februára roku 2009 potom začala stanica vysielať v HD kvalite, diváci si teda môžu byť istí, že na nich vždy čaká len tá najostrejšia zábava.

Na stanici Nova Sport 1 HD bývajú pravidelne vysielané futbalové stretnutia najvyššej Francúzskej ligy Ligue 1 a tie najsledovanejšie zápasy sérií slávnych skratiek ako NBA, NHL, alebo napríklad UFC. Vynechané nezostanú ani rýchle stroje, a to napríklad v prenosoch pretekov MotoGP, či „biely šport“ prostredníctvom zápasov tenisových hviezd na trávniku vo Wimbledone.

Stanice Nova Sport 2 HD sa potom do rodiny športových staníc televízie Nova pridal 5. septembra 2015. Nova Sport 2 HD uspokojí dokonca aj tých vyberavejších športových nadšencov, keďže sa zameriava na športové udalosti, ktoré sa tešia stále narastajúcej popularite, najmä v zahraničí. Na svoje si tu teda prídu fanúšikovia šípkarského športu či zahraničných rugbyových líg. K slovu sa ale dostanú aj tvrdšie športy, veľká pozornosť je totiž venovaná napríklad aj najlepšej lige bojovníkov sveta Ultimate Fighting Championship (UFC), ktorá je najrýchlejšie rastúcim športovým odvetvím v USA.

Predstavenie stanice Nova Sport 1 a 2 HD

Šport
Foto Nova Sport 1,2 HD
Nova Sport 1 a Nova Sport 2 streda 17. 10. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC