Šport

Liverpool, City, alebo Arsenal? Vysnenú trofej majú na dosah hneď tri tímy.

Premier League –  priame prenosy zápasov
Skylink Live TV

Sledujte na CANAL+ Sport na Skylink Live TV Sledovať

Dlho sme nič podobné v Premier League nevideli. Preteky o titul patria tento rok trom koňom. Manchester City, Liverpool aj Arsenal už v tejto sezóne preukázali známky majstrovských tímov. Zhruba za mesiac sa ale bude radovať len jeden celok.

Vyhrať Premier League štyrikrát za sebou, to sa nepodarilo ani Manchestru United za Sira Alexa Fergusona. O to viac to bude v „Červených diabloch“ vrieť, ak tento historický úspech dosiahne ich mestský rival. Svoju šancu zabrzdiť „Citizens“ v ceste za ďalším titulom už zverenci Erika ten Haga preváhali. Manchesterské derby v tejto sezóne dvakrát suverénne ovládla družina Pepa Guardiolu.

Kto naopak má príležitosť výrazne zamiešať kartami v neprospech svojho soka, je Tottenham. Ten sa totiž v nasledujúcich týždňoch stretne s Arsenalom aj s jeho najväčšími konkurentmi o titul. V sobotu 20. apríla Spurs doma privítajú Manchester City. A hoci „Kohúti“ majú stále o čo hrať, časť ich priaznivcov by zisk bodov z tohto zápasu možno oželela. Ak by to teda znamenalo, že nenávidení „Gunners“ opäť nezískajú majstrovskú trofej. Tak hlboko siaha nenávisť medzi oboma severolondýnskymi veľkoklubmi. Tej budeme napokon svedkami už o týždeň neskôr, keď sa na Tottenham Hotspur Stadium odohrá práve „North London derby“. A aby toho nemali zverenci Angeho Postecogloua málo, v sobotu 4. mája by mali na Anfielde zmerať sily s Liverpoolom. O víťazovi Premier League tak možno nakoniec rozhodne šialený žreb Tottenhamu. Alebo tiež nie a tri mimoriadne mužstvá si to rozdajú do posledného kola. Sledujte napínavý finiš tejto sezóny jedine na CANAL+ Sport!

Premier League

Šport
Foto CANAL+

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC