Súťaž

Súťaž s Minimaxom o 100 vstupov do Legolandu

Súťaž s Minimaxom o 100 vstupov do Legolandu
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na Skylink Live TV Sledovať

Obľúbený detský televízny kanál Minimax pozýva všetkých divákov na zábavnú jazdu do Legolandu v Nemecku!

Kto by si nechcel užiť deň v jednom z najúžasnejších zábavných parkov? Áno, reč je o Legolande!

Využite príležitosť a vyhrajte vstupenky do Legolandu v Nemecku. Súťažíme o 100 vstupov a na každého výhercu čakajú ihneď dva. Vstupy sú platné po celý rok 2018, takže výlet si môžete naplánovať presne podľa vašich predstáv a časových možností.

Pýtate sa, čím ešte vaše ratolesti potešiť? Poradíme vám. Minimax každý deň prináša rozprávky plné humoru a fantázie. Najobľúbenejší je rozhodne kráľ Jelimán a kocúr v čižmách, vaše deti ich budú zbožňovať!

Legoland_web02sk.jpg

Sláva kráľovi Jelimánovi

Kráľ Jelimán je stálica z Madagaskaru, či už ide o filmy alebo o seriál s tučniakmi. Každý dobrý príbeh totiž potrebuje nejakého záporáka s dobrým srdcom, ktorý bude všetko komplikovať, ale nakoniec sa vždy postaví na tú správnu stranu. Presne taký je aj Jelimán, trochu protivný, dosť veľký sebec a hlavne strojca úplne šialených nápadov.

Dobrodružstvá kocúra v čižmách

Shreka, princeznú Fionu a Oslíka pozná snáď každý, ale viete, kto im tak trochu vypálil rybník v obľúbenosti? Malá nápoveda: nosí klobúk, vysoké čižmy a vždy dopadne na všetky štyri… Samozrejme to nie je nikto iný ako preslávený šermiar a prehnaný zvodca Kocúr v čižmách. V dobrodružnom animovanom seriáli sa snaží chrániť všetkých obyvateľov mestečka San Lorenzo, na ktoré má zálusk kdejaký prekliaty zloduch.

A teraz späť k súťaži. Ako sa zapojiť? Je to jednoduché, vyplňte súťažný formulár a správne zodpovedajte súťažnú otázku.

Ako sa volajú verní parťáci kráľa Jelimána?
Kde možno nájsť číslo karty Skylink?
Číslo karty Skylink
najdete zde:

Poznámka:
Číslo karty opíšte
bez medzier vrátane
posledná kontrolnej číslice

Pravidlá súťaže: Súťaže sa môžu zúčastniť všetci zákazníci satelitnej televízie Skylink, ktorí si predplácajú jeden zo základných alebo doplnkových balíčkov Skylink. Do zlosovania budú zaradené odpovede, zaslané do 31.12.2017 do 23:59 hodiny.

Súťaž

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC