Šport

Predstavenie stanice Arena sport 1

Predstavenie stanice Arena sport 1
Skylink Live TV

Sledujte na Arena Sport 1 HD na Skylink Live TV Sledovať

Ako každý rok, aj v tomto novom prinesie televízna stanica arena sport 1 okrem klasických športových prenosov aj niekoľko exkluzívnych špecialít, ktoré uspokoja rôznorodé skupiny fanúšikov.

Správa o tom, že Marek Hamšík ohlásil prestup z talianskej Serie A – SSC Neapol do klubu Ta-lien I-fang Čínskej superligy, sa stala vo futbalovom svete správou roka a práve stanica arena sport 1 prinesie výber niektorých zápasov tejto súťaže. Okrem iného sa môžu diváci tešiť aj na prestížnu holandskú Eredivisie, ďalej potom na argentínsku, rakúsku, ukrajinskú a druhú anglickú súťaž Sky Bet Championship, ale aj na najvyššiu futbalovú ligu vo Švajčiarsku – Super ligu, v ktorej aktuálne pôsobí veľké množstvo legionárov z celého sveta, vrátane ČR a SR.

V ponuke stanice samozrejme nechýbajú ani iné športy – napríklad motoristické preteky NASCAR Xfinity. Z noviniek, ktoré onedlho pribudnú na obrazovke, sa potom môžu fanúšikovia tešiť napríklad na stolný tenis alebo bedminton. Domáci šport zastupuje napríklad Slovnaft Handball Extraliga a MOL liga.

Až 90 percent vysielania tvoria exkluzívne priame prenosy a záznamy zo širokého spektra domácich a zahraničných športov. Okrem prenosov ponúka stanica niekoľko športových magazínov. Najdôležitejšie okamihy týždňa futbalového klubu Borussia Dortmund mapuje BVB World, zákulisie významných motoristických pretekov prináša Formula E: Street Racers a Mobil 1 Grid.

Arena sport, ktorá vysiela od roku 2015, je dostupná na území ČR i SR celkovo pre viac ako 1,65 milióna domácností.

Predstavenie stanice Arena sport 1

Šport
Foto Arena sport 1
Arena Sport 1 HD streda 6. 3. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC