Pre deti

Trollovia – Spievame ďalej

Animovaná rozprávka Trollovia – Spievame ďalej
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na Skylink Live TV Sledovať

Trollovia sú trochu neohrabaní škriatkovia, ktorí nadovšetko milujú hudbu a spev. Kdeže, nie sú to žiadne monštrá, ale veselá partička čarovných stvorení.

Určite si spomínate na filmový animák, kde to dokopy dali trollia princezná Poppy a trochu mrzutý troll Vetvoš. Spoločne zachraňovali obyvateľov svojej dedinky, pretože ich všetkých uniesli zlí Bergeni. Tí sú oproti malým vlasatým a farebným trollom doslova obri, ktorí si myslia, že môžu byť šťastní len vtedy, keď zjedia nejakého trolla. Iste chápete, že Poppy s Vetvošom jednoducho museli urobiť všetko, aby svojich kamarátov zachránili. A tak sa vydali do bergenskej dediny, Poppy si stále pospevovala a Vetvoš niečo naštvane hundral, ťažko by ste našli rozdielnejší párik. Lenže ako to tak býva, tak im to spolu nakoniec parádne išlo. Vetvoš v sebe objavil pravé trollské srdce a nakoniec pesničkám a tancu podľahol. Rovnako ako Bergeni, ktorí pochopili, že šťastie sa dá dosiahnuť aj inak než konzumáciou trollov.

No a teraz na tento čarovný film z produkcie spoločnosti DreamWorks nadväzuje animovaný seriál Trollovia – Spievame ďalej. Hlavnými hrdinami naďalej zostávajú Poppy s Vetvošom. Poppy je stále veselá a pre každú situáciu má pripravenú nejakú pesničku. Vetvoš sa síce tanečným kreáciám už tak veľmi nebráni, ale trochu mrzúta v ňom stále zostalo. Oproti filmu, ako to už u nižších rozpočtov býva, sa v seriálovej verzii zmenila animácia. Museli sa totiž trochu zlacniť náročné grafické práce, ale nebojte sa, inak všetko zostáva pri starom. Trollovia sú opäť roztomilosť sama, ale ich praktickosť sa limitne blíži nule. Preto má Poppy ako nová kráľovná fúru práce, aby dedina vôbec nejako zmysluplne fungovala. Okrem pesničiek sa môžete tešiť aj na veľa vtipných situácií a hlášok, ako to už býva u seriálov z dielne DreamWorks zvykom.

Trollovia – Spievame ďalej

Pre deti
Foto Minimax
Minimax pondelok 11. 5. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC