Pre deti

Trochu iná detektívna kancelária

Trochu iná detektívna kancelária
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na Skylink Live TV Sledovať

Koho by nebavilo odhaľovať najrôznejšie tajomstvá alebo zločiny, občas pátranie preložiť nejakou tou naháňačkou a nakoniec víťazoslávne opadnúť zločinca. Presne toto miluje hrdinka úplne nového animovaného seriálu.

Hoci má Mirette ešte len desať rokov, už toho zažila celkom dosť. K jej najväčším vášňam totiž patrí detektívne vyšetrovanie a ako každý nadšený „pátrač“ vie, toto nie je práca, pri ktorej by ste sedeli na jednom mieste a nevytiahli päty z domu. Je to presne naopak. Mirette sa doslova vyžíva v pátraní po zločincoch a rozkrývaní najrôznejších záhad. Je to síce dievča, ale rozhodne sa len tak niečoho nezľakne. Pokojne sa pustí do divokej naháňačky v podstate na akomkoľvek stroji, ktorý jej pomôže dobehnúť páchateľa.

Je taký malý Sherlock Holmes, pretože každá krádež, o ktorej začuje, ju nadchne. Už sa teší, ako bude riešiť ďalší záhadný prípad. Ako každý správny detektív aj Mirette potrebuje nejakého parťáka, tentoraz však žiadneho doktora Watsona nečakajte. K ruke jej je najlepší kamarát, ktorý si po svete vykračuje po štyroch, má huňatý kožúšok a zbožňuje čokoľvek na jedenie. Tento tiež dosť leňoch sa volá Jean-Pat, ale Mirette mu hovorí mačkistent.

Už určite tušíte, je to taký Garfield s lupou neustále na cestách. Táto dvojka sa skutočne nezastaví, prípady riešia po celom svete: pozrú sa spoločne do Londýna a Paríža, dokonca sa ocitnú aj v New Yorku alebo Káhire. Tento roztomilý francúzsko-španielsky seriál je tým pravým pre malých školákov, ktorí radi riešia rébusy, ale tiež sa radi smejú. Spojenie malého, celkom nebojácneho dievčatka a kocúra, ktorému sa nikdy nič nechce, je naozaj kúzelné. K tomu si pridajte pestré, no nepreplácané animácie v tradičnom maľovanom štýle a vyjde vám vydarený animák, ktorý si deti určite rýchlo obľúbia.

Mirette, detektív na cestách

Pre deti
Foto Minimax
Minimax štvrtok 13. 4. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC