Pre deti

Svet z  konského sedla je najkrajší

Svet z  konského sedla je najkrajší
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na Skylink Live TV Sledovať

Malé milovníčky koní pozor! Nový seriál Wendy vás určite nadchne. Nielenže sa ocitnete v romantickom svete krásnej prírody, ale tiež na vás čaká nejaké to dobrodružstvo.

Hlavnou hrdinkou animovanej seriálovej novinky je Wendy, pätnásťročné dievča, ktoré je blázon do koní. Síce nehovorí ich jazykom, ale svojim vznešeným miláčikom rozumie, ako keby bola jednou z nich.

Jazdiareň je jednoducho jej domov, aby aj nie, keď patrí jej ockovi. Svet pretekov a prehliadok však nie je žiadna prechádzka ružovou záhradou. Veľmi súťaživé prostredie pôsobí doslova ako podhubie pre rôzne ohovárania a nekalosti, ktoré sa zákonite nevyhnú ani Wendy, aj keď je to dievča so zlatým srdcom. Na násťročné diváčky čaká zábavný seriál, ktorý okrem jazdiarne a koní ponúka pohľad aj do životov teenagerov. Wendy má veľa kamarátov, a tak sa jej darí rôzne peripetie vždy prekonať, ale občas je to celkom zložité. Nemusíte sa ale báť, všetko vždy dobre dopadne.

Seriál Wendy je okrem zábavného predstavenia tiež akýmsi sprievodcom pre dospievajúcich. Riešia sa v ňom problémy s priateľmi, ako skĺbiť náročný koníček a školu rovnako ako prvé lásky i sklamania. Je teda určený skôr dospievajúcim slečnám ako dobrodružne založeným chlapcom, aj keď o napínavé situácie tu tiež nie je núdza. A rodičov zrejme poteší, že postavy dievčat vyzerajú ako reálne dievčatá, nie sú to žiadne priveľmi vymódené parádnice. Uvidíte sami, že si Wendy určite obľúbite.

Wendy

Pre deti
Foto Minimax
Minimax streda 11. 10. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC