Pre deti

Super  4 – Neohrozený tím hrdinov

Super  4 – Neohrozený tím hrdinov
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na Skylink Live TV Sledovať

Mix Hviezdnych vojen, Petra Pana a Pirátov z Karibiku vás milo prekvapí. Animovaný seriál pre deti prináša na obrazovky svieži vietor zábavy a dobrodružstva.

Mesto Technopolis je neustále ohrozované najrôznejšími zloduchmi. Hoci v ňom nájdete tie najmodernejšie vymoženosti a techniku, o ktorej sa vám ani nesnívalo, aj tak potrebuje svojich superhrdinov, aby chránili jeho obyvateľov. Všetci bojujú v mene kráľa Kenricka, ktorý je síce dobrý a ústretový panovník, ale sám by ako bojovník asi príliš neobstál.

Vodcom party štyroch odvážnych hrdinov je princ Alexander – rytier v pravom slova zmysle, ktorý miluje dobrodružstvo a neznáša akúkoľvek nespravodlivosť. Vo svete plnom technických vymožeností by sa ale stratil, keby nebolo geniálneho Gena, ktorý je možno trochu nerd, pretože svetu okolo moc nerozumie, zato počítače a ďalšie prístroje sú jeho najlepší kamoši. V každej správnej partii tiež nesmú chýbať dievčatá, Ruby Red je pirátska dcéra, ktorá sa nezľakne absolútne ničoho. Prekoná akúkoľvek prekážku, aby ostatným dokázala, že aj dievča môže patriť k superhrdinom. A nakoniec je treba mať v zálohe aj nejaké tie kúzla, preto do superštvorky patrí tiež víla Twinkle, ktorá sa však svoju moc ešte len učí ovládať. Super 4 vás určite nadchne, animácia pripomína legoanimáky, je jednoduchá, ale pritom sa tvorcovia vyhrali s množstvom detailov. K tomu si pridajte prelínanie svetov ako vystrihnutých zo slávnych sci-fi šmrncnuté exotikou Pirátov z Karibiku a hneď máte istotu, že sa nudiť nebudete. Dobrý vizuál navyše doplňujú ešte celkom vtipné zápletky a inteligentné dialógy. Čo viac si od kresleného seriálu pre deti môžeme priať?

Super  4

Pre deti
Foto Minimax
Minimax štvrtok 17. 8. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC