Pre deti

Strakatý Zoro – Dobrodružstvá Kocúra v čižmách

Strakatý Zoro – Dobrodružstvá Kocúra v čižmách
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na Skylink Live TV Sledovať

Shreka, princeznú Fionu a Oslíka pozná snáď každý, ale viete, kto im tak trochu vypálil rybník v obľúbenosti? Malá pomôcka: nosí klobúk, vysoké čižmy a vždy dopadne na všetky štyri…

Samozrejme to nie je nikto iný ako známy šermiar a prešibaný zvodca Kocúr v čižmách. V dobrodružnom animovanom seriáli sa snaží chrániť všetkých obyvateľov mestečka San Lorenzo, ktorých ohrozuje kadejaký naničhodný zloduch. Nič však nejde ako po masle, pretože ako všetci fanúšikovia zlobrieho sveta vedia, Kocúr v čižmách je trošku frajer, ktorý sa chce pred ostatnými blysnúť. A tak sa dostáva do šlamastík, z ktorých zdanlivo niet úniku, lenže táto šelma má vždy nejaké eso schované v rukáve, možno by sme skôr mali hovoriť v čižme. Nakoniec zakaždým všetko dobre dopadne a obyvatelia San Lorenza sú pyšní na svojho strakatého ochrancu.

Kocúr v čižmách patrí k tým spin-offom, ktoré rozhodne stoja za pozornosť. Neprídete o typický shrekovský humor, slovné hry a odkazy na filmové trháky. A hoci štúdio DreamWorks trochu zjednodušilo animáciu, Kocúr v čižmách je stále rovnaký frajer, ktorý sa v okamihu dokáže premeniť na roztomilé mačiatko (keby mohol, určite by si scény, v ktorých si dá dole klobúk a uprie na svojich protivníkov srdcervúci pohľad, nechal patentovať). V anglickom origináli seriálového šviháka už nedabuje Antonio Banderas, ale Eric Bauza, to je však zmena, ktorá našincov trápiť nemusí.

Príhody Kocúra v čižmách nie sú v Českej republike novinkou, už v 30. rokoch prišiel s knižkami o hovoriacom kocúrovi, ktorý chodí po dvoch, Josef Lada (neskôr sa dočkal aj rozprávkovej podoby), ale až tomu hollywoodskemu sa podarilo dobyť svet. Ak patríte k oddaným fanúšikom tohto chlpatého drsniaka s rýdzim srdcom a výborným zmyslom pre humor, určite sa poobzerajte aj po komiksovej verzii v tradičnom ručne kreslenom štýle. A možno by za veľkou mlákou mali zvážiť, či by si nezaslúžil labku na chodníku slávy.

Príhody Kocúra v čižmách

Pre deti
Foto Minimax
Minimax streda 29. 11. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC