Pre deti

Správna päťka na stope

Správna päťka
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na Skylink Live TV Sledovať

Ak chcete aj v lete zažiť nejaké dobrodružstvo a trochu si pri tom potrápiť mozgové závity, Správna päťka je tým pravým seriálom. Dá sa povedať, že je to taký Scooby-Doo vo francúzsko-anglickom podaní.

Štyria mladí detektívi, vlastne ešte teenageri, sa vydávajú na dovolenku, aby si odpočinuli od školských povinností. O nejakom povaľovaní na pláži však nemôže byť reč. Jo, Max, Dylan a Allie spoločne so svojimi rodičmi riešia najrôznejšie záhady, ale možno by často boli v koncoch, keby im nepomáhal ešte jeden verný člen party, pes Timmy. Decká majú síce bystré hlavy a sú vynaliezavé, lenže psiemu ňufáku a štyrom šikovným nohám sa jednoducho nevyrovnajú.

Táto podarená päťka detektívov sa nenechá ničím odradiť ani zastrašiť. Chvíľami sa dostávajú do takých patálií, až sa zdá, že ich dobrodružstvo skončí nedobre. Lenže keď držíte pokope a pomáhate si, nakoniec sa vám nič nestane. Správna päťka je toho dôkazom. A ešte môžete pomôcť odhaliť nejakého záškodníka alebo veľký podvod. Uvidíte, že aj pri pobyte v prírode – plachtení na lodi, kempovaní alebo turistike – môžete zažiť poriadne napínavé chvíľky. Najmä keď najrôznejšie tajomstvá a trable doslova priťahujete. V partii kamarátov sa ale nie je čoho báť.

Seriál Správna päťka – Na stope vychádza z veľmi populárnych detských knižiek britskej spisovateľky Enid Brytonovej, ktorá sa pre písanie dobrodružných príbehov snáď narodila. Animovaná verzia jej najpopulárnejšej série sa od svojej knižnej predlohy príliš nelíši, čo je skvelé. Nechýba tak napätie, ale ani premyslený humor doplnený ešte o ponaučenie aj najrôznejšie zaujímavosti z prírodných vied. Proste, keď bude nejaký augustový podvečer daždivý a vaše ratolesti budú musieť zostať doma, so Správnou päťkou im to nebude vôbec ľúto.

Viac nájdete v tabletovom magazínu, ktorý je dostupný pre iOS a Android, alebo pre PC.

Správna päťka – Na stope

Pre deti
Foto MInimax

Réžia Pascal Pinon, Thierry Sapyn

Dĺžka 21 min.

Minimax piatok 1. 7. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC