Pre deti

Spoznávame prírodu

Animovaný seriál Poznávame prírodu
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na Skylink Live TV Sledovať

Viete u zvierat vymenovať, pod aký druh, rod alebo čeľaď patria? V škole sa to určite hodí, ale viete tiež, aký ťažký život majú napríklad krokodíly?

Vo výbornom animáku Spoznávame prírodu sa dozviete aj takéto „perličky“. Bratia Chris a Martin Krattovci sú totiž milovníci prírody a aj neohrození dobrodruhovia, ktorí neváhajú a vrhajú sa do jedného dobrodružstva za druhým. O zvieratách toho naozaj vedia veľa, ale teoretické znalosti im nestačia. A tak sa za pomoci superkostýmu stávajú zvieratami na vlastnej koži, a to doslova.

Ich parťáčka Aviva im vynašla skvelé kostými, v ktorých sa môžu ľubovoľne zmenšovať a zväčšovať a premieňať sa na vybrané zvieratá. Chris s Martinom sa tak v jednom z dielov stanú drobnými vtáčikmi a v ďalšom zase veľrybami. Vďaka takémuto akčnému výskumu nazbierajú vždy veľa nových informácií. A všetko sa potom dozvedia aj zvedaví diváci pri televízore. Teraz už budete vedieť nielen to, koľko napríklad váži taký hroch, ale tiež čo znamenajú rôzne zvuky, ktoré zvieratá vydávajú, alebo aké to je byť niečou korisťou.

Zábavné vzdelávanie

Nie je veľa seriálov, ktoré by dokázali do detí doslova napumpovať také množstvo informácií, navyše zábavnou formou. V tomto ohľade je seriál Spoznávame prírodu úplne vynikajúci. Deti sa pri ňom nebudú nudiť, a navyše vďaka postavám Chrisa a Martina, ktorí sa menia na zvieratá, všetko veľmi jednoducho pochopia. Ale pozor, malí milovníci prírody sa potom stanú chodiacou encyklopédiou chrliacou na vás jednu zaujímavosť za druhou.

Spoznávame prírodu

Pre deti
Foto Minimax
Minimax pondelok 14. 9. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC