Pre deti

Robi, Tobi a ich úžasné vznášadlo

Robi, Tobi a ich úžasné vznášadlo
Skylink Live TV

Sledujte na Film+ na Skylink Live TV Sledovať

Byť jedenásťročným chalanom, tak ako je Tobi vo filme Robi, Tobi a ich úžasné vznášadlo, nie je žiadna sranda. Aj keď máte skvelých rodičov, stačí jeden tupec v škole a zo života sa stane razom peklo.

Tobi je inteligentný a dobrý chlapec, len má proste smolu. Jeden hlúpy spolužiak si na neho zasadol a Tobi mu musí písať domáce úlohy, ale na narodeninovú párty ho nikto nepozve. Rodičom to samozrejme nepovie, nechce, aby boli smutní, a tak radšej žije vo svojom vlastnom svete plnom rozmanitých vynálezov, snívajúci o dobrodružstve. Jedného dňa sa mu však jeho sny splnia. Doslova z neba mu spadne nový kamarát Robi, malý robot, ktorý s rodičmi utekal z domovskej planéty, ale nejako sa všetko úplne nepodarilo a on skončil sám kdesi v Európe. Má však šťastie, pretože spoločne s Tobim sa mu môže podariť dostať sa na severný pól a stretnúť sa s robomamou i robotatom.

Samozrejme že dobrý dobrodružný príbeh musí mať nejakého „záporáka“. Tým je majiteľ nadnárodnej korporácie, ktorý sa chce Robiho zmocniť a využiť technológie, ktoré ľudia ešte nepoznajú. Začnú tak preteky s časom, kedy pôjde obom malým vynálezcom o krk. Ako sa ale ukáže, ani peniaze, ani moc, a ani akákoľvek technológia nie sú silnejšie ako priateľstvo a odvaha. Na celkom roztomilý dobrodružný film pre deti Robi, Tobi a ich úžasné vznášadlo sa možno radi pozrú aj rodičia. Robi je totiž kombináciou starého známeho čísla 5 a jedinečného Wall-Eho. Spája sa v ňom oboje – humor i roztomilá naivita. Toto je film, ktorý dokazuje, že nielen v Hollywoode, ale aj v Európe vieme natočiť kvalitné a hlavne zmysluplné filmy pre deti. Robi s Tobim vás jednoducho dostanú rovnako ako vlasatých drsniakov na vrakovisku – až uvidíte, pochopíte.

Robi, Tobi a ich úžasné vznášadlo

Pre deti
Foto Film+
Film+ nedeľa 23. 9. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC