Pre deti

Predstavenie stanice: Nickelodeon

Predstavenie stanice: Nickelodeon
Skylink Live TV

Sledujte na Nickelodeon na Skylink Live TV Sledovať

Pestrý koktail zábavy pre malých divákov. To je stanica Nickelodeon, ktorá vysiela 24 hodín denne a prináša naozaj farebný mix animovanej tvorby.

Bláznivé dobrodružstvá morskej hubky Spongebob v šortkách, ikonický seriál Vzostup Ninja korytnačiek, Butterbean's Café pre malých milovníkov varenia alebo napríklad Game Shakers pre staršie deti, ktoré zaujímajú moderné technológie. Nielen na tieto skvosty tvorby pre deti narazíte na televíznej stanici Nickelodeon.

Tá vznikla už v roku 1977 pod názvom Pinwheel, o dva roky neskôr zmenila názov na Nickelodeon. Českí diváci majú „Nick“, ako sa stanici často hovorí, možnosť sledovať od roku 2010. V tomto roku bol Nickelodeon v Spojených štátoch mimochodom hodnotený ako najlepšia detská televízia, pričom pokoril konkurenčný Disney Channel, Boomerang aj Cartoon Network.

Možno ste už počuli aj o cenách pre najobľúbenejšie relácie a hercov s názvom Kids' Choice Awards. V posledných rokoch boli takto vyznamenaní napríklad Taylor Swift, Ariana Grande, Shawn Mendes alebo Zendaya.

Hoci má napríklad spomínaný Spongebob veľa priaznivcov aj medzi dospelými, predsa len sa stanica zameriava predovšetkým na detských divákov, a to hlavne vo veku od päť do desať rokov, v ranných hodinách potom cieli na deti do piatich rokov. Všetky relácie sú dabované v českej verzii. Nickelodeon je momentálne najsledovanejšou stanicou vo svojej kategórii na trhu.

Predstavenie stanice: Nickelodeon

Pre deti
Foto Nickelodeon
Nickelodeon streda 10. 7. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC