Pre deti

Prarobosaury – Dinotrux

Prarobosaury – Dinotrux
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na Skylink Live TV Sledovať

Všetci malí dobrodruhovia a milovníci dinosaurov pozor, praveký svet ožíva v úplne novej podobe!

Dinosaury poznáme ako veľké, väčšie a ešte väčšie plazy, ktoré vládli našej planéte pred dávnymi časmi. Väčšina z nich mala ostré pazúry, poriadne tesáky alebo vytvárala stáda niekoľkotonových, spokojne sa pasúcich obrov. Čo keby sme si ale odmysleli pekne zaoblené tvary a šupinatú kožu? Čo keby sme si ich poskladali z niečoho, ako sú lego kocky, a vytvorili také praveké žeriavy, vrtáky, valce a tereniaky?

V štúdiu DreamWorks je možné všetko (odtiaľ vzišiel Shrek, Kung Fu Panda alebo Madagaskar), a tak sa z praveku stáva obdobie plné vrieskajúcich, ale skvele fungujúcich strojov. Dinotruxovia sú úžasné „stroje“, ktoré postupne pretvárajú divočinu na zábavný svet. Je to však tvrdá práca, pretože mašinosaury sa spolu moc nekamarátia. Všetko sa zmení až s Ty Ruxom a jeho najlepším priateľom Revvitom. Ale bacha! Aj oplechovaní velikáni majú nepriateľov, ktorí sa im neustále snažia všetko ničiť. Nie nadarmo sa volajú D-štruktory.

Zábavný seriál bude obľúbený asi skôr u chalanov, ktorých nadchne robotická podoba pravekých živočíchov. Možno sa na Dinotruxov chytia aj oteckovia, ktorí určite ocenia jemný zmysel pre humor, ktorý štúdio DreamWorks proste vie – rovnako ako dobré konce. Každá epizóda rozpráva jeden mikropríbeh Ty Ruxa a jeho kamarátov a máte sa naozaj na čo tešiť, niektoré diely sú napínavé, až „lietajú skrutky“.

Dinotrux

Pre deti
Foto Minimax
Minimax pondelok 30. 4. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC