Pre deti

Ninja korytnačky

Ninja korytnačky na gauči
Skylink Live TV

Sledujte na Nickelodeon na Skylink Live TV Sledovať

Obľúbené korytnačky, ktoré sa môžu pretrhnúť kvôli pizzi a zachraňujú New York pred všemožnými zloduchmi, sú späť. Vo štvrtej sérii dobrodružného seriálu sa vracia nielen podarená štvorica zelených ninjov s pancierom, ale aj starí známi záporáci.

Leo, Donnie, Raph a Mickey – dobre známa partička korytnačiek, ktoré žijú v newyorskej kanalizácii, je stále pripravená bojovať so zlom v uliciach veľkomesta. Pre mnoho ľudí by mohol byť šok, keby ich zahliadli, a tak sa na dobrodružné aj nebezpečné výpravy vydávajú vždy pod rúškom tmy. Ich jedinou kamarátkou bez panciera je April O’Neilová, ktorá je „zelenáčom“ vždy nablízku a pomáha im zo všetkých šlamastík. Najväčšou oporou je im ale majster Splinter, potkan, ktorý ovláda snáď všetky bojové techniky a chlapcov ich učí. Neprídete ani o osvedčených zloduchov, ninju z temnej strany Shreddera a zlom posadnutého Kranga.

Korytnačky z Nickelodeonu sú treťou verziou tohto dnes už kultového seriálu, ktorý vznikol podľa komiksovej predlohy. Na rozdiel od svojich predchodcov sa tentoraz tvorcovia zamerali na mladších divákov a tomu prispôsobili animáciu a poupravili dej. Skombinovali počítačovo vytvorené 3D modely s flashovou animáciou a komixovými skratkami aj symbolmi a z April urobili teenagerku, takže si s chlapcami rozumie oveľa lepšie.

Ako vždy sa môžete tešiť na dobrodružné príbehy plné napätia, postáv z iných dimenzií a tiež humor, ktorý k týmto korytnačkám vždy patril. Ako ninjovia sú skvelí, ale ako šestnásťroční sa správajú ako úplne neriadené strely, a s tým si občas ani ten najväčší majster nevie rady. Chlapci sa v jednom kuse predháňajú doslova vo všetkom – kto je lepší bojovník, kto je múdrejší, kto má byť vodca party, kto zje viac pizze… Ich vzájomné poštuchávanie seriál odľahčuje a bránice pošteklí aj dospelým. Ak ste v deväťdesiatych rokoch sledovali pôvodný seriál, určite sa pripojte k svojim ratolestiam a vráťte sa na chvíľu do detstva. Nebudete ľutovať.

Viac nájdete v tabletovom magazínu, ktorý je dostupný pre iOS a Android, alebo pre PC.

Ninja korytnačky

Pre deti
Foto Nickelodeon
Nickelodeon sobota 3. 9. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC