Pre deti

Mia a ja: Nový detský hit – jednorožce

Mia a ja
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na Skylink Live TV Sledovať

Keď sa mieša skutočný svet s rozprávkovým, deti sú vo vytržení. A možno práve preto má seriál Mia a ja taký úspech u malých divákov po celom svete.

Nestáva sa to často. Stačila jediná séria a príbehy dvanásťročného dievčatka Mii si našli obdivovateľov vo viac ako šesťdesiatich krajinách sveta. Vlastne sa nie je čomu diviť. Tvorcovia vkusne namiešali témy, ktoré deti bez rozdielu milujú. Hlavná predstaviteľka je dievča z mäsa a kostí, ktorá žije v skutočnom svete. Keďže sa ale stretáva s problémami, ako sa začleniť medzi spolužiakov v novej škole, často uniká do svojej bujnej fantázie, kde hrá oveľa dôležitejšiu úlohu.  
 

Ochrániť rohy

Vo fantastickej ríši menom Centopia žijú rozprávkové bytosti, elfovia, draci a hlavne ohrozený druh jednorožcov. Miin otecko skonštruuje špeciálny portál, pomocou ktorého Mia dokáže cestovať medzi skutočným svetom a Centopiou. Čoskoro sa ukáže, že ani v ríši rozprávok všetko neklape na sto percent a tak bude musieť spojiť sily s dobrými elfami, aby zabránila zlej kráľovnej Panthei v jej pláne. Jednorožce nie sú totiž len krásne koníky s nosnou ozdobou, v ich rohu sa skrýva magická moc večnej mladosti, po ktorej Panthea prahne. Zápletka pôsobí v kontexte dnešnej doby moderne, veď nosorožce sú na pokraji vyhynutia a skutoční pytliaci by potrebovali nejakých tých elfov, aby im nakopali zadok.
 

Pomáhať a chrániť

Našťastie nebude naše dospievajúce dievčatko na všetko samo. Elfovia sú dobre vycvičení bojovníci a vo svojom čele majú neohrozeného princa Yuka a skúseného bojovníka Mo. Mia sa bude v celkom novej sérii stretávať s novými postavami a celou plejádou vzácnych jednorožcov. A práve kvôli tomu sa budú aj vaše deti môcť tešiť nielen na nové dobrodružstvá, ale aj na hračky nových jednorožcov, ktoré sa budú dať kúpiť v hračkárstve.

Mia a ja

Pre deti
Foto Minimax
Minimax štvrtok 25. 6. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC