Pre deti

Máša a medveď

Seriál pre deti Máša a medveď
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na Skylink Live TV Sledovať

Tretia séria jedného z najpopulárnejších detských seriálov je tu. Máša a medveď sa vám predstavia v najlepšej forme.

Ak ste o tejto svojráznej dvojici ešte nepočuli, čo sa mi zdá takmer nemožné, pripomeňme si základné fakty. Medveď kedysi vystupoval v cirkuse, ale teraz si žije vo svojom domčeku v lese a netúži po ničom inom ako po pokojnom živote, záhradníčení a vymýšľaní rôznych zlepšovákov. Vlastne by si rád doprial taký medvedí dôchodok. A skoro by som zabudla, ešte sa mu dosť páči jedna medvedica, ale je príliš hanblivý a tiež veľký popletko, než aby ju oslovil a niekam pozval.

Potom je tu Máša, nevinne vyzerajúci trojročný blonďavý anjelik, ktorý býva s ďalšími zvieracími kamarátmi v starej železničnej stanici kúsok od medveďa. Roztomilé dievčatko má však do svätúšika naozaj veľmi ďaleko. Neustále niečo vymýšľa, a pretože rozvaha nie je jej najprednejšou vlastnosťou, môžeme ju opísať doslova ako chodiacu katastrofu. Všetky Mášine šlamastiky nakoniec musí naprávať medveď a často to vyzerá až tak, že Máše skôr zachraňuje život. Aj keď, ruku na srdce, niekedy ju o neho zasa skoro pripraví, hoci nie zámerne. Medveď je veľmi milý, len je to nešika a nie vždy sa mu všetko podarí tak, ako by si predstavoval.

Tento seriál je plný humoru, vtipných situácií, a pritom si zachováva istú nevinnosť. Malých nezbedníkov určite zaujme Máša (tu pozor, nech sa príliš neinšpirujú jej nápadmi) a dospelých zase roztomilý medveď. Výhodou seriálu je tiež to, že sa v ňom veľmi nehovorí, takže je vhodný aj pre úplných drobcov.

Máša a medveď

Pre deti
Foto Minimax
Minimax štvrtok 31. 1. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC