Pre deti

Marsupilami – Dobrodružstvo z pralesa

Marsupilami – Dobrodružstvo z pralesa
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na Skylink Live TV Sledovať

Snívate niekedy o tom, že žijete v divočine a podnikáte dobrodružné cesty? Pre malého Lea to nie je len sen. Býva na okraji pralesa, v ktorom má svojho chlpatého kamaráta.

Leovi rodičia sú zapálení ochrancovia prírody a veterinári, a tak niet divu, že sa aj s deťmi usadili na okraji bujného pralesa, ktorý sa snažia chrániť, ale aj v ňom pozorujú najroztodivnejšie zvieratá. Asi tým najpodivnejším, ktorý v divočine žije, je žltý, veselý, pralesom hopkajúci tvor s čiernymi škvrnami, ktorý rozhodne nemá o zábavu núdzu. Volá sa Marsupilami. K jeho obľúbeným pochúťkam patria pirane – takže je jasné, že sa len tak niečoho nezľakne a jeho chuťové bunky si potrpia na vybrané špeciality. Marsupilami ale nie je žiadne rozverné mláďatko, aj keď sa tak často chová. Sám má celkom početnú rodinku, tri mláďatká s dlhočiznými chvostami, na ktorých neustále poskakujú alebo sa hojdajú vo vetvách.

Marsupilami sa vždy vyskytne pri nejakom tom huncútstve, ale pretože je to tvor veselý a dobrosrdečný, nikdy nepokazí žiadnu zábavu. Keď je treba, svojim kamarátom rád pomôže z akýchkoľvek ťažkostí, alebo naopak z nejakej tej šlamastiky pomôžu oni jemu. Lenže prales nie je len miestom plným dobrodružstiev, ale aj v ňom čakajú rôzne nebezpečenstvá a nástrahy. K najväčším Marsupilamiho nepriateľom patrí vrtký jaguár a lovci. Ale nie je sa čoho báť, nech už sa deje čokoľvek, všetko vždy dobre dopadne. Tento francúzsko-belgický seriál poteší všetkých malých i veľkých fanúšikov klasických komiksov, ako je napríklad Asterix a Obelix.

Hravý animák je nielen zábavný, ale aj vaše ratolesti zoznámi nenásilnou formou s životom v pralese, s jeho faunou i flórou. Roztomilé zvieratko s extrémne dlhým chvostom si musí každý zamilovať a s ním aj seriál, pretože je plný láskavého humoru i vtipných zápletiek a všetko navyše odsýpa pekne svižným tempom.

Marsupilami

Pre deti
Hodnotenie FDB 66,7 %
Foto Minimax

Réžia Bob Hathcock, Ed Wexler

Dĺžka 30 min.

Rok 1993

Minimax štvrtok 1. 6. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC