Pre deti

Lenin ranč

Lenin ranč
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na Skylink Live TV Sledovať

Dobrodružných príbehov o koňoch nie je nikdy dosť. Niet teda divu, že si tieto úchvatné stvorenia zamilovala aj štvorica kamarátov.

Lena, Anais, Hugo a Angelo sú doslova blázni do koní. Každý má svojho a len čo prídu zo školy, už sa na nich preháňajú po neďalekej pláži. Jedného dňa však ich preteky nedopadnú veľmi dobre. Lena príde o svojho milovaného parťáka a do sedla už sa nikdy nechce vrátiť. Lenže keď si raz kone zamilujete, dlho chodiť po svojich nevydržíte. Chce to len stretnúť toho pravého koňa. Raz v noci osud Lene do života onoho pravého koňa prihrá. Nájde zoslabnutého, ale aj tak krásneho žrebca, ktorého hľadajú muži z bitúnka. Schová ho na starý dedkov ranč a rozhodne sa, že ho nielen postaví na nohy, ale začne znovu jazdiť. Tak začína seriál Lenin ranč, kde sa životy hlavných hrdinov točia predovšetkým okolo koní. Lena so svojimi priateľmi opraví ranč po dedkovi, kde ustajní svoje kone a kde nájde svoj nový domov tiež Mistral, jej nový najlepší priateľ. Lenže mať ranč nie je len tak – stojí to veľa času a driny. Navyše, keď máte za chrbtom škodoradostnú spolužiačku Samanthu, ktorá sa snaží zhatiť všetky vaše snahy, je všetko zrazu ešte ťažšie. Ale štvorica hlavných hrdinov si vždy pomôže a keď je najhoršie, zasiahne Lenin otec, ktorý je veterinár a za deti sa zaručí. Animácia nie je nijako originálna, ale čo zaujme, je inteligentný scenár. Každá epizóda je dobre vystavaná a divák v nej nájde poučné, ale aj zábavné miesta. Ostatne celková atmosféra seriálu je tak nejako sympaticky uvoľnená. Deti sa dozvedia niečo o starostlivosti o zvieratá a pritom si prežijú aj chvíľky napätia. Hlavní hrdinovia majú navyše svoje muchy, takže sú uveriteľní a malí diváci si čoskoro nájdu svojich obľúbencov.

Lenin ranč

Pre deti
Foto Minimax
Minimax piatok 15. 11. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC