Pre deti

LEGO Elves

LEGO Elves
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na Skylink Live TV Sledovať

V posledných rokoch sa z rozkvitnutej ríše elfov stal megahit. Túto elfiu smršť dokáže prekonať snáď len populárne LEGO.

A teraz si predstavte, že sa spoja roztomilé, mierumilovné stvorenia so špicatými ušami chrániace prírodu s legendárnym Legom. Toto už asi prekoná len máločo. Lego dávno nie je len stavebnica, je z neho doslova kult, a do filmového priemyslu už nejaký čas fušuje (spomeňte si napríklad na Star Wars). Teraz sa na televízne obrazovky dostáva seriál, ktorý cieli hlavne na malé slečny, ktoré si elfov zamilovali vďaka Mie. A tak je tu nová hrdinka, malá Emily Jones, ktorá žila len so svojou starou mamou. Tá jej ale zomrie, a tak sa smutná Emily schová v ich milovanej záhrade. Slziť však čoskoro prestáva, pretože v jednom zo stromov objaví portál, ktorým prejde do úplne iného sveta, a ako mávnutím čarovného prútika sa ocitne v krajine s názvom Elvendale.

Toto kráľovstvo elfov je plné kúziel a ožívajú tu staré mýty. Emily sa však z neho len tak späť domov nedostane. Našťastie stretne ohnivú elfku Azari, s ktorou sa rýchlo skamaráti a ktorá jej ukáže nielen ich magický svet, ale aj ďalších elfov. Emily sa v Elvendale páči a pri poznávaní svojho dočasného domova zažíva mnohé dobrodružstvá. Lenže doma je doma. K návratu však potrebuje niekoľko kľúčov, ktoré nie je jednoduché nájsť ani získať. Tento seriál bude baviť skôr malé slečny, pretože chlapčenských postáv tu moc nie je. Musíme ale oceniť, že si tvorcovia dali záležať, aby elfí svet nebol len peknou záhradkou. Naozaj pracujú s odkazmi na rôzne mýty a legendy a spolu s Emily si pri hľadaní potrebných kľúčov precvičia hlavičky aj dievčatá pri obrazovkách.

Elfovia

Pre deti
Hodnotenie FDB 80 %
Foto Minimax

Réžia Rune Christensen

Dĺžka 22 min.

Rok 2015

Minimax sobota 22. 7. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC