Pre deti

Hor sa za drakmi

Rytier Mike stúpa hore s drakom
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na Skylink Live TV Sledovať

O odvahe Vikingov nikto nikdy nepochyboval. Nezáleží na tom, či sú malí alebo veľkí, sú to proste bojovníci a dobrodruhovia ako sa patrí. Niekedy by však neškodilo, keby sa do všetkého nevrhali priamo po hlave.

Dávajte pozor a počúvajte napínavé rozprávanie spolu s Mikeom a Evie. Ich otec, ktorý je len tak mimochodom kráľ, sa po návrate z ďalekej výpravy dozvedá, že Vikingovia ukradli veľmi vzácny krištáľ. Keby ho ale zobrali nejakému inému kráľovi, lenže oni si trúfli rovno na draka! To vyzerá na pekný malér. Kráľ preto musí krištáľ vrátiť späť do Dračej hory skôr, než si to hrozitánsky drak všimne. Lenže Mike a Evie sa rozhodnú, že ocka prekvapia a vydajú sa po stopách krištáľu tiež, aby ho mohli drakovi vrátiť skôr než ktokoľvek iný.

Myslíte si, že sú títo dvaja súrodenci na také veľké dobrodružstvá príliš malí? Ani náhodou. Mike má odvahy na rozdávanie a keď je niekedy príliš „hrrr“, jeho sestrička Evie, ktorá ovláda najrôznejšie kúzla, mu vždy pomôže. Spolu zvládajú prekonávať všemožné prekážky a vďaka ich fantázii a vtipným nápadom sa im nakoniec darí omnoho viac než múdrym dospelým.

Ako vycvičiť draka pre najmenších

Ak ste si zamilovali animovanú hitovku o Štikútovi a jeho drakovi Bezzubke, buďte si istí, že vás budú baviť aj Mikeove dobrodružstvá. Veď aj tu narazíte na niekedy trochu popletených a nešikovných Vikingov, rovnako tak na dobrých drakov, ktorí skôr pripomínajú domácich miláčikov, a ďalšie rozprávkové postavy. Animácia nie je prepracovaná ako od štúdia DreamWorks, ale to vôbec nevadí. Možno naopak, tento dračí svet je oveľa roztomilejší vo svojej jednoduchosti, nepreplácanosti a to najmä predškolákom vyhovuje viac. Podstatný je napínavý príbeh, v ktorom však nechýba humor a drobné vtípky. Preto neváhajte a sledujte, ako sa s dračou výzvou Mike s Evie popasujú.
 
Viac nájdete v tabletovom magazínu, ktorý je dostupný pre iOS a Android, alebo pre PC.

Mike rytier – Cesta k Dračej hore

Pre deti
Hodnotenie FDB 100 %
Foto Minimax
Minimax sobota 16. 4. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC