Pre deti

Hlasiťákovci

Séria pre deti Hlasiťákovci
Skylink Live TV

Sledujte na Nickelodeon na Skylink Live TV Sledovať

Koľko by ste si priali mať súrodencov? Dvoch, troch, päť alebo viac? Čo keby ste ich mali desať?

Znie to celkom šialene, mať doma desať súrodencov rôzneho veku, ale predstavte si, že by to všetko boli sestry! Toľko dievčat v jednej domácnosti je šialenosť. Ako veľmi veľká vám ukáže jedenásťročný Lincoln Hlasiťák, ktorý spolu so svojím otcom musí čeliť tejto dámskej presile.

Animák Hlasiťákovci je vtipný seriál o veľmi veľkej rodine, kde, ako iste chápete, je občas ťažké zachovať si zdravý rozum. Lincolnove sestry sú totiž každá úplne iná. Najstaršia Lori už má chlapca a všetci ostatní v rodine jej pripadajú trápni. Leni je zase milovníčka módy, čo nepobrala moc rozumu. Lunu zaujíma len muzika. Domácim šašom je Luan, lenže jej vtípky lezú už všetkým krkom. Šport má v tejto domácnosti na starosť Lynn. Lucy zase neustále všetkých desí a ľaká a malá Lana neustále niečo vyrába z blata. Krásavicou medzi sestrami je ešte len šesťročná Lola a géniom svetového formátu je ešte o dva roky mladšia Lisa. A najmladším členom rodiny je Lily, ktorá sa ešte batolí a neustále niekde stráca plienky. Chceli by ste žiť v takej rodinke? Lincoln si vybrať nemohol, a tak na neho každý deň čaká kopa najrôznejších zážitkov so sestrami. Ale úplne sám na to nie je, má ešte najlepšieho kamoša Clyda.

Seriál s naozaj priliehavým názvom

Ak sa doma vaše ratolesti hádajú, toto môžete brať ako terapiu, pretože to, čo zažívajú rodičia Hlasiťákovci sa len tak nejakej rodine nepošťastí. Teraz je jasné, že názov seriálu presne vystihuje všetko dianie. Ale pozor, nie je to ukričaný animák o ničom, okrem vtipného súrodeneckého hašterenia malých divákov čaká aj kvapka poučenia. Hlasiťákovci vás i v nových dieloch presvedčia, že ide o výborný rodinný seriál. 

Hlasiťákovci

Pre deti
Hodnotenie FDB 90 %
Foto Nickelodeon

Réžia Chris Savino, Kyle Marshall

Dĺžka 22 min.

Rok 2016

Nickelodeon pondelok 29. 6. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC