Pre deti

H2O: Podmorské dobrodružstvá

H2O: Podmorské dobrodružstvá – animovaný seriál
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na Skylink Live TV Sledovať

Príbeh malej morskej víly, ktorá sa chcela stať človekom a opustiť podmorský svet kvôli láske, poznajú snáď všetky dievčatá.

Čo keby sa ale karty obrátili a namiesto toho, aby podmorská víla objavovala svet ľudí, mohli by podmorský svet objavovať ľudia, a meniť sa tak na morské stvorenia. A práve takéto malé veľké tajomstvo majú tri kamarátky Rikki, Emma a Cleo zo seriálu H2O Podmorské dobrodružstvá, z ktorých sa stanú šibalské morské panny vždy, keď sa dotknú vodnej hladiny.

Svet pod hladinou je úplne iný ako ten náš ľudský, preto sa dievčatá občas dostanú aj do nejakej tej šlamastiky, ale nakoniec vždy všetko dobre dopadne. Najodvážnejšia z dievčat je Rikki, ktorá je v ich partii považovaná za rebelku, navyše má ešte špeciálnu schopnosť, že dokáže poriadne rozohriať vodu. Naproti tomu Emma je pokojná a racionálna, jej špeciálnou schopnosťou je zase mrazenie. A nakoniec Cleo, ktorá je z dievčat najhanblivejšia a zaujíma sa o biológiu, dokáže vodu ovládať a pohybovať s ňou. Vďaka týmto schopnostiam sa dievčatám vždy nakoniec všetko podarí a vlastne sa z nich stávajú ochrankyne podmorského sveta. Chrániť ich tajomstvo, o ktorom napríklad v škole nikto nevie, im pomáha ešte Lewis. Ten je za technického experta, pretože občas ani čarovné schopnosti nestačia, aby mohli dievčatá udržať podmorský svet v rovnováhe.

Animák ako od Disneyho

H2O Podmorské dobrodružstvá predstavujú seriál z ranku poučných detských relácií. Okrem toho, že sa malé diváčky ponoria s hrdinkami do sveta kúziel, budú spoznávať aj podmorské živočíchy a dozvedia sa niečo o ochrane morí. Samozrejme je v seriáli všetko urobené zábavne. A k najobľúbenejším postavám bude určite patriť roztomilý krab Bernie. 

H2O: Podmorské dobrodružstvá

Pre deti
Foto Minimax
Minimax sobota 11. 7. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC