Pre deti

Enchantimals: Príbehy z Nespútánie

Enchantimals: Príbehy z Nesputánie  – seriál pre deti
Skylink Live TV

Sledujte na Minimax na Skylink Live TV Sledovať

Milovníci a milovníčky prírody aj a pozor, máme pre vás čarovný svet plný dobrodružstva a zábavy.

Vitajte v Enchantimals: Príbehoch z Nespútánie, svete, kde snáď nič nie je nemožné. Čarovnú krajinu Nespútániu totiž obývajú milé a veselé slečny a ich zvierací kamaráti. Niektoré z nich rady spievajú, iné vymýšľajú vlastné pesničky, ďalšie zase športujú a niektoré sú tiež milovníčky návštev a varenia i pečenia. Všetci v tomto čarovnom svete však hlavne milujú prírodu a snažia sa ju chrániť.

Život vo farebnom svete Nespútánie ale nie je žiadna nuda! Usporadúvajú sa tu hostiny, súťaže alebo napríklad pikniky, a hlavne je potrebné byť stále v strehu, aby lesy, lúky i hory zostávali v harmónii. Žiadne hašterenie tu preto nikomu dlho nevydrží a nakoniec vždy všetko dopadá dobre. Zábavné príbehy z Nespútánie, ako ostatne názov tejto krajiny sám napovedá, sú proste plné fantázie, ale aj dobrodružstva. V takom svete by chcel asi chvíľu žiť každý z nás.

Oživené omaľovánky

Svet Enchantimals je naozaj neskutočne farebný a veselý. Seriál je skôr pre malé slečny, ale aj bračekovia si v ňom nájdu svoje. Jednotlivé príbehy sú veľmi harmonické a okrem lásky k prírode ukazujú tiež silu a dôležitosť priateľstva. Len si musíte dávať pozor, aby sa malé slečny nevžili do deja príliš a neprišli vám domov napríklad s veveričkou ako najlepšou parťáčkou.

Enchantimals: Príbehy z Nespútánie

Pre deti
Foto Minimax
Minimax sobota 21. 11. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC